Νέες προκλήσεις από το Gran Turismo

Περίπου 1200 λοιπόν τα αυτοκίνητα (124 οι φρέσκες προσθήκες) και 100 οι πίστες (7 καινούριες) στο Gran Turismo 6, μεταξύ των οποίων οι νέες Mount Panorama, Ascari, Silverstone, Brands Hatch, Goodwood και πάει λέγοντας!

Δόθηκαν όμως λεπτομέρειες και για το GPS logger feature, που θα "καταγράφει" (μέσω κινητού ή tablet) τη διαδρομή που κάνετε καθημερινά, ώστε να τη χρησιμοποιήσετε μετά στη δημιουργία πίστας (Course Maker). Ποιος θα φτάσει πιο γρήγορα στη δουλειά του; Ήρθε η ώρα να το μάθουμε.

Το νέο feature θα έρθει κάποια στιγμή με update, αλλά ας δούμε μέχρι τότε ένα νέο βίντεο του παιχνιδιού για να μπούμε ακόμα περισσότερο στο κλίμα. A, πριν το ξεχάσουμε, τα standard (ξέρετε, αυτά που είναι ported από παλιότερες GT εκδόσεις) και premium μοντέλα, δεν θα διαχωρίζονται πλέον, και θα γίνονται διαθέσιμα από κάθε σχετική αντιπροσωπεία στο παιχνίδι.

Τέλος, εισάγονται στο GT6 και τα coffee-break mini games, δηλαδή μικρές προκλήσεις για να χαλαρώνετε, π.χ. πόσο μπορείτε να οδηγήσετε με ένα λίτρο βενζίνης στο ντεπόζιτο. Αυτό το κάνουμε και στην καθημερινότητά μας...

Πηγή: www.thegang.gr