«Μονομαχίες» στο Instagram

Μια νέα εφαρμογή που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό στο App Store, επιτρέπει στους χρήστες Instagram να διαγωνιστούν με τους φίλους τους, ή με άλλους χρήστες σε «μονομαχίες» για το ποιος έχει τις καλύτερες φωτογραφίες.

 

Με το που ανοίξετε το Duelpic θα σας ζητηθεί να συνδέσετε με την εφαρμογή τον λογαριασμό σας στο Instagram. Έπειτα έχετε την επιλογή να ξεκινήσετε κάποια δική σας μονομαχία, ή να αποδεχτείτε την μονομαχία ενός άλλου χρήστη σε μια μεγάλη λίστα κατηγοριών που περιέχει εκατοντάδες θέματα όπως «φύση», «πόλεις», «ζώα» και «φαγητό». Μπορείτε ακόμα να ψηφίσετε την καλύτερη φωτογραφία σε άλλες μονομαχίες, χωρίς όμως να έχετε ακόμα την δυνατότητα να επιλέξετε κατηγορία.

Η εφαρμογή στο μέλλον θα υποστηρίζει και «sponsored duels» όπου εταιρείες θα μπορούν να διεξάγουν διαγωνισμούς για τους χρήστες των προϊόντων τους με τα αντίστοιχα έπαθλα. «Δημιουργήσαμε το Duelpic για να επιτρέψουμε στους φωτογράφους να δείχνουν τις φωτογραφίες τους σε ένα ευρύ κοινό, με διασκεδαστικό και ενδιαφέρον τρόπο, επιτρέποντας παράλληλα σε εμπορικές εταιρείες να εκθέσουν τα προϊόντα τους» εξηγεί ο developer της εφαρμογής, Coby Nelson.

Το Duelpic προς το παρόν διαθέτει πάνω από 60.000 εγγεγραμμένους χρήστες οι οποίοι έχουν δημιουργήσει 6.000 μονομαχίες. Διατίθεται δωρεάν στο App Store για όλες τις συσκευές iPhone, iPad και iPod Touch.