Κυκλοφόρησε και επίσημα το Google Keep

Η Google ανακοίνωσε και επίσημα τη νέα εφαρμογή σημειώσεων για την πλατφόρμα του Android, Google Keep. Η ανακοίνωση έγινε μέσω του επίσημου blog της εταιρίας, που έκανε γνωστό πως οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τη νέα web εφαρμογή στο drive.google.com/keep ή τη mobile έκδοση στο ηλεκτρονικό κατάστημα Play Store (για εκδόσεις Android 4.0 ή νεότερες).

Στόχος της εταιρίας είναι να πείσει τους χρήστες της να αφήσουν τα φυσικά σημειωματάρια, παρέχοντάς τους έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο να σημειώνουν τις υπενθυμίσεις τους. Από τη στιγμή που η εφαρμογή είναι στο Google Drive, θα μπορεί να συγχρονιστεί με όλες τις συσκευές σας, εκτός φυσικά από αυτές που είναι στο iOS ή στο Windows Phone λειτουργικό.

Υπάρχει επίσης ένα εργαλείο μετατροπής των φωνητικών σημειώσεων σας σε κείμενο, που στη συνέχεια αποθηκεύεται ή διαγράφεται αν δεν είναι πλέον χρήσιμο.

Με το Google Keep, θα μπορεί κανείς ακόμα να δημιουργήσει λίστες εργασιών, που θα ενσωματώνονται άμεσα στο Gmail. Το πλεονέκτημα του Keep είναι πως μπορεί να σταθεί τόσο σαν μία ξεχωριστή εφαρμογή αλλά και να ενσωματωθεί στις εφαρμογές που υπάρχουν ήδη στη “φαρέτρα” της Google.

Παρακαλούμε περιμένετε ...