Διαφυλάξτε το λογαριασμό σας στο Facebook με την εφαρμογή της Trend Micro

Το 2012 ήταν η χρονιά που παρουσιάστηκαν πολλές ηλεκτρονικές επιθέσεις από κακόβουλο λογισμικό. Μάλιστα υπήρξε τρομακτική άνοδος αυτών των επιθέσεων στην πλατφόρμα του Android.

Η Trend Micro, εταιρία ανάπτυξης λογισμικού ασφαλείας, ανακοίνωσε την κυκλοφορία της έκδοσης 3.0 της εφαρμογής Mobile Security & Antivirus, στην οποία πρόσθεσε μία νέα λειτουργία που "σκανάρει" τις ρυθμίσεις απορρήτου του λογαριασμού σας στο Facebook και σας ενημερώνει για τις όποιες αλλαγές θα έπρεπε να κάνετε.

Η νέα εφαρμογή παρουσιάστηκε στο Mobile World Congress της Βαρκελώνης και έχει ως στόχο να βοηθήσει τους χρήστες Android συσκευών να προστατευθούν από πιθανές επιθέσεις που θα θέσουν σε κίνδυνο την ιδιωτικότητα τους.

Επιπλέον, με την δωρεάν εφαρμογή Privacy Scanner for Facebook, η Trend Micro προσφέρει την επιλογή στους πελάτες της να αποθηκεύσουν τα δεδομένα τους στους ασφαλείς servers της εταιρίας, παρέχοντας μάλιστα εντελώς δωρεάν τα πρώτα 50MBαποθηκευτικού χώρου, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα συνδρομής 2 δολαρίων το μήνα, αν θέλετε να έχετε 5GB αποθηκευτικού χώρου.

Ο διευθυντής της Trend Micro, Khoi Nguyen τονίζει πως “οι χρήστες μας απαιτούν απλότητα, όμως επίσης θέλουν να έχουν το αίσθημα της διαρκούς ασφάλειας. Η τελευταία έκδοση του Trend Micro Mobile Security τα παρέχει και τα δύο, επιτρέποντας στους πελάτες μας να απολαύσουν χωρίς έννοιες τις ηλεκτρονικές τους δραστηριότητες”.

Την εφαρμογή μπορεί να τη βρει κανείς δωρεάν στο Google Play, ενώ υπάρχει διαθέσιμη και μία έκδοση που κοστίζει 29.99 δολάρια και περιέχει όλες τις λειτουργίες που προσφέρει η εταιρία.