Το Indigo έρχεται να ανταγωνιστεί τη Siri

Η νέα εφαρμογή της Artificial Solution, ακούει στο όνομα Indigo και προσφέρει όλες τις λειτουργίες του Siri, σε συσκευές Android, Windows Phone 8 αλλά και σε υπολογιστές.

Το Indigo λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως το Siri, ο χρήστης μπορεί αν του κάνει μία οποιαδήποτε ερώτηση και μετά από διάφορες αναζητήσεις στο Internet, καταφέρνει να δώσει απάντηση. Μάλιστα, χρησιμοποιεί και τη μηχανή του Wolfram Alpha, όπως άλλωστε και τοSiri.

Οι συνηθισμένες ερωτήσεις, όπως “τι καιρό κάνει στην Αθήνα” αντιμετωπίζονται πολύ καλά, ενώ είναι σε θέση να κανονίσει ραντεβού, να ξεκινήσει εφαρμογές αλλά και να συντάξει ένα email προς αποστολή. Μάλιστα, το Indigo, δίνει τη δυνατότητα να συνδεθείτε σε αυτό μόνο με ένα λογαριασμό ανεξαρτήτως της πλατφόρμας που χρησιμοποιείται.

Το θετικό από αυτό είναι ότι αν αρχίσετε να δημιουργείτε μια συνάντηση για τη Windows συσκευή τηλεφώνου σας, και αργότερα μεταβείτε στο Android tablet σας για παράδειγμα, οι προηγούμενες αιτήσεις σας θα είναι ήδη εκεί και θα σας περιμένουν. Στη συνέχεια μπορείτε να ολοκληρώσετε τις αναζητήσεις σας χωρίς να περάσουν από όλα τα προηγούμενα στάδια.

Η εφαρμογή φάνηκε αρκετά ακριβής, ακόμα και με το θόρυβο από το πλήθος του συνεδρίου Mobile World Congress, στο οποίο παρουσιάστηκε. Πολύ σύντομα θα κάνει την εμφάνισή του στα καταστήματα των Windows 8 αλλά και Android, ενώ θα διατίθεται δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις.