Ακούστε μουσική με το Nokia Music+

Η Nokia, σε μία κίνηση, να καλύψει τις ανάγκες των φίλων της μουσικής, ανακοίνωσε την νέα συνδρομητική υπηρεσία της, με το όνομα "Nokia Music+".

Πρόκειται για μία επιπλέον λειτουργία του μενού Mix Radio στις συσκευές Lumia που θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες της να “κατεβάζουν” απεριόριστα τραγούδια και να έχουν πρόσβαση στους στίχους τους, με μόλις 3,99 ευρώ το μήνα.

Είναι, ουσιαστικά η εξέλιξη του Nokia Music που διαθέτουν τα Lumia και έδινε τη δυνατότητα, εντελώς δωρεάν, να έχει κανείς πρόσβαση σε μία μεγάλη γκάμα τραγουδιών. Πλέον, η υπηρεσία εξελίχθηκε και με ένα μικρό αντίτιμο το μήνα, οι επιλογές τραγουδιών γίνονται απεριόριστες.

Το Nokia Music+, επίσης δίνει τη δυνατότητα για streaming (αναμετάδοση) τραγουδιών μέσω Internet και θα διαθέτει και εφαρμογή για το σταθερό σας υπολογιστή, ώστε να μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε και από την άνεση του γραφείου σας.

Η νέα υπηρεσία, αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία της μέσα στις επόμενες εβδομάδες, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει ακόμα γνωστό σε ποιες χώρες θα κάνει την εμφάνισή της.  

Σχετικά Tags
Nokia