Γνώρισατε τον έρωτα της ζωής σας μέσα από το Quizdom; Θα πάρετε βραβείο!

Ο έρωτας είναι παιχνίδι αλλά και αντιστρόφως, μέσα από ένα παιχνίδι μπορείς να συναντήσεις τον έρωτα της ζωής σου. Δεν είναι ένας και δυο οι άνθρωποι που γνώρισαν το έτερον τους ήμισυ μέσα από το Quizdom! Ναι το γνωστό ελληνικό social quiz!

Φαίνεται πως το... πάθος για τη γνώση εξάπτει και άλλες διαθέσεις, αφού δεν είναι λίγες οι ιστορίες αγάπης που έφτασαν στα αυτιά μας και είχαν ως αφετηρία τη γνωριμία μέσα από το Quizdom. Κάτι η συναναστροφή μέσα από τις συνεχείς αναμετρήσεις, κάτι το chat, δεν θέλει και πολύ για να ξεκινήσει το φλερτ...

Έτσι, η ομάδα του Quizdom αποφάσισε να διοργανώσει διαγωνισμό και να βραβεύσει τις 3 καλύτερες ιστορίες αγάπης που γεννήθηκαν μέσα από την ιστοσελίδα του Quizdom.

Αν έχετε κι εσείς μια τέτοια... αγάπη και θέλετε να διηγηθείτε την ιστορία σας, μπορείτε να το κάνετε στην ιστοσελίδα του Quizdom και να διεκδικήσετε πλούσια δώρα!

Οι τρεις καλύτερες ιστορίες που θα επιλεχθούν από την ομάδα του Quizdom θα επιβραβευτούν με ένα ολοκαίνουριο smartphone, ενώ οι πρώτες 50 θα λάβουν δώρο 2x1.000 Pro παιχνίδια.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Quizdom.