Κυκλοφόρησε το Skype 3.0 για Android

Η νέα έκδοση Skype 3.0 είναι πλέον διαθέσιμη στο Google Play και όπως αναμενόταν μετά ανακοίνωση της Microsoft για την απόσυρση του Live Messenger, υποστηρίζει login με λογαριασμό Live Messenger. Ταυτόχρονα η εταιρεία έχει ανανεώσει το περιβάλλον της εφαρμογής ώστε να υποστηρίζει πλήρως τα Android tablets όπως τα Galaxy Tab 2, Nexus 7 και το Transformer Prime της Asus.

Ίσως η σημαντικότερη αλλαγή της νέας έκδοσης είναι η υποστήριξη του audio codec SILK ο οποίος υπόσχεται πολύ καλύτερη ποιότητα στις φωνητικές κλήσεις, αφού έχει σχεδιαστεί να ξεχωρίζει και να βελτιώνει την ανθρώπινη φωνή, με αποτέλεσμα η ομιλία να γίνεται ακόμα πιο καθαρή. Άλλωστε ο SILK έχει σχεδιαστεί να προσαρμόζει την ποιότητα των κλήσεων ανάλογα με την ταχύτητα της σύνδεσης στο internet.

Παράλληλα με την έκδοση για Android η Microsoft κυκλοφόρησε και ένα μικρό update κυκλοφόρησε για την έκδοση του Skype για Windows 8. Πέρα από την επίλυση κάποιων bugs που είχαν παρατηρηθεί, η ανανέωση περιλαμβάνει αρκετά σημαντικές βελτιώσεις όπως καλύτερη ποιότητα στις βιντεοκλήσεις, δυνατότητα αναζήτησης επαφών και ομάδων.

Το Skype 3.0 είναι διαθέσιμο δωρεάν στο Play Store ενώ οι χρήστες Windows 8 μπορούν να αναβαθμίσουν μέσω του Windows Store.

Σχετικά Tags
Skype
Παρακαλούμε περιμένετε ...