Κυκλοφόρησε η preview έκδοση του Skype για WP8

Ένα μήνα περίπου μετά την επίσημη παρουσίαση του, η νέα έκδοση του Skype για συσκευές με λειτουργικό Windows Phone 8 είναι τώρα διαθέσιμη για download στο Windows Store.

Η ανανεωμένη έκδοση είναι αισθητά βελτιωμένη από την προηγούμενη. Διαθέτει την δυνατότητα εκτέλεσης στο παρασκήνιο χωρίς όμως να καταναλώνεται περισσότερη ενέργεια αφού η online παρουσία σας το Skype χρησιμοποιεί τους cloud servers της Microsoft, με το ίδιο το πρόγραμμα να ενεργοποιείται μόνο όταν δέχεστε κάποια κλήση ή μήνυμα.. Τόσο το γραφικό περιβάλλον της εφαρμογής όσο και ο σχεδιασμός των εισερχομένων κλήσεων και μηνυμάτων ταιριάζει με το περιβάλλον των Windows Phone 8, ενώ η νέα έκδοση υποστηρίζει και την εμφάνιση ειδοποιήσεων στην οθόνη κλειδώματος.

Επιπλέον, υποστηρίζεται πλήρως η λειτουργία video chat η οποία τώρα λειτουργεί πολύ καλύτερα χάρη στην υποστήριξη διπύρηνων επεξεργαστών και νέων chip γραφικών από τα Windows Phone 8. Έτσι, μπορείτε να συνομιλείτε με κείμενο ενώ έχετε ενεργή μια βιντοεκλήση, να ελαχιστοποιείτε το παράθυρο των κλήσεων ακόμα και να απενεργοποιείτε την οθόνη μέσα από την εφαρμογή.

Η ανανεωμένη έκδοση του Skype είναι διαθέσιμη δωρεάν στο Windows Store μόνο για τους χρήστες συσκευών με Windows Phone 8.