Βασιλικό βρέφος: Ακόμα δε γεννήθηκε…απέκτησε και site

Ο λόγος για τον George Alexander Louis, ο οποίος απέκτησε... εν αγνοία του , site με το όνομά του στο διαδίκτυο. Και μάλιστα, αρκετές ώρες πριν καν βγει η επίσημη ανακοίνωση για το όνομα που τελικά θα επέλεγαν οι γονείς του, Πρίγκιπας William και Kate, Δούκισσα του Κέιμπριτζ.

Ο Ελβετός επιχειρηματίας Luc-Andre Biggs, πρόλαβε και καταχώρησε τη δικτυακή διεύθυνση georgealexanderlouis.com, συμβουλευόμενος τις προβλέψεις των γραφείων στοιχημάτων σχετικά με το πιθανότερο όνομα του βρέφους.

Μετά από ένα σύντομο πέρασμα από τον κλάδο των κτηματομεσιτικών, ο Biggs έχει καταπώς φαίνεται τελειοποιήσει την ιδέα του να βγάζει χρήματα αγοράζοντας έγκαιρα διευθύνσεις δικτυακών τόπων που προβλέπεται να έχουν αυξημένη ζήτηση στο μέλλον.

Στη συνέχεια, τις πουλά με σημαντικό κέρδος. Με την κατοχύρωση του εν λόγω site δύο μόλις μέρες μετά τη γέννηση του George, ο Biggs προσθέτει άλλη μια επιτυχία στα 600 domain names που ήδη κατέχει, κατά την 7ετή συναφή δραστηριότητά του. Το “George” ήταν το πιθανότερο όνομα που θα λάμβανε το νεογέννητο, μια και έτσι έχουν ονομαστεί έξι βασιλιάδες της Αγγλίας, μέχρι στιγμής.