Φέτος όλοι θα σουβλίσουν!

Ακόμα και αν φέτος, πολλοί από εμάς μπορεί να μην έχουν τη δυνατότητα να σουβλίσουν αυτό το Πάσχα και κάποιοι άλλοι να μην έχουν τη διάθεση και το χρόνο, μια νέα ελληνική εφαρμογή σας φέρνει πιο κοντά στην παράδοση.

Πρόκειται για την εφαρμογή iSouvla που δημιούργησε ο Κώστας Παπαδάκης για το iTunes, της εταιρείας Apple. Με αυτό το διασκεδαστικό παιχνίδι, μπορεί ο καθένας να σουβλίσει το αρνί του, με φόντο εικόνες από γραφικά χωριά και φυσικά την κατάλληλη μουσική υπόκρουση.

Στόχος του παιχνιδιού είναι να γυρίσει ο χρήστης το αρνί στη σούβλα, “πατώντας” πάνω του όσο περισσότερες φορές μπορεί, και να μαζέψει τους αντίστοιχους πόντους. Μάλιστα, μπορείτε να συγκρίνετε τα score σας με αυτά των φίλων σας και να διαγωνιστείτε για το ποιος είναι ο καλύτερος ψήστης της παρέας.

Αναβιώστε την ελληνική παράδοση, διασκεδάζοντας με τους φίλους σας, με μία πασχαλινή εφαρμογή διαφορετική από τις άλλες. Η iSouvla είναι διαθέσιμη, εντελώς δωρεάν στο App Store της Apple και είναι συμβατή με συσκευές iPhone και iPad.