Η Google ανακοινώνει το τέλος του YouTube!

Τα καλύτερα πρωταπριλιάτικα αστεία είναι αυτά που ναι μεν είναι παράλογα, αλλά που επίσης βασίζονται σε πολύ πειστικά επιχειρήματα, ώστε να ξεγελάσουν τον υπόλοιπο κόσμο.

Η Google σκαρφίστηκε μία ιδέα, πως το YouTube ήταν ένας διαγωνισμός με χρονική διάρκεια 8 χρόνια, που είχε σαν στόχο να αναδείξει το καλύτερο βίντεο στον κόσμο. Φυσικά, πρόκειται για ένα υπερβολικά παράλογο πρωταπριλιάτικο αστείο που δε βασίζεται σε πολύ πειστικά επιχειρήματα.

Μετά το τέλος αυτών των 8 χρόνων, το YouTube θα κλείσει απόψε με τον “διευθυντή του διαγωνισμού”, Tim Liston να μας εξηγεί σε ένα βίντεο, πως η γνωστή υπηρεσία θα σταματήσει να δέχεται νέα βίντεο και πως η διαδικασία επιλογής του νικητή θα διαρκέσει περίπου μία δεκαετία, με τα αποτελέσματα να ανακοινώνονται το 2023, όταν και θα επαναλειτουργήσει το YouTube.

Στο βίντεο που δημιούργησε η Google, παίρνουν μέρος μεγάλες "διασημότητες" της υπηρεσίας, όπως ο Matt Harding, η iJustine,τα παιδιά από το βίντεο “Charlie bit my finger” αλλά και ο άνθρωπος που εξέλιξε τον χορό μέσα από το “Evolution of Dance”.

“Σας προτρέπω να παρακολουθήσετε όσα περισσότερα βίντεο μπορείτε σήμερα, πριν το YouTube τα διαγράψει για πάντα”, μας προειδοποιεί ο Antoine Dodson.

 

Τα συμπεράσματα δικά σας.