“Πάρτε τα μάτια σας” από το Youtube

Πρόκειται για τον απόγονο του TwitVid,  και την αρχική βιβλιοθήκη για βίντεο του Twitter. Η ιστοσελίδα Telly ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2009 και έγινε ο πιο δημοφιλής προορισμός διαμοιρασμού βίντεο, του τότε αναπτυσσόμενου κοινωνικού δικτύου.
 
Ο Υπεύθυνος Παραγωγής της εταιρίας, Mike Cieri, δήλωσε πως «το περασμένο καλοκαίρι πάρθηκε η απόφαση να επεκτείνουμε τους αρχικούς στόχους της υπηρεσίας, με την υπηρεσία μας να επικεντρώνεται κυρίως στους τρόπους αναζήτησης βίντεο, προσπαθώντας να βελτιώσουμε τον τρόπο που το κοινό μπορεί να βρει τα βίντεο που το ενδιαφέρουν”.
 
Πλέον, οι υπεύθυνοι της υπηρεσίας είναι έτοιμοι να μας παρουσιάσουν το MyTelly, το νέο κοινωνικό εργαλείο της ιστοσελίδας. Όταν κάποιος χρήστης συνδεθεί σε αυτό μέσω του λογαριασμού του στο Facebook ή το Twitter, το MyTelly είναι προγραμματισμένο να ψάξει όλα τα βίντεο που αρέσουν στους φίλους σας και να σας επιτρέπει να τα μοιραστείτε με άλλους. Είτε τα βίντεο αυτά προέρχονται από το Youtube, το Vimeo ή οπουδήποτε αλλού.
 
Τέλος σύμφωνα με τον Cieri, “υπάρχει τόσο πολύ υλικό με βίντεο στον κόσμο του Internet από ότι υπάρχει στο Youtube, γιατί να περιοριστούμε μόνο σε αυτό;”