Άνοιξε το ηλεκτρονικό κατάστημα της SONY

Η SONY, αποφάσισε να δημιουργήσει την ηλεκτρονική έκδοση του PlayStation Store, που εκτός από υλικό για τη γνωστή παιχνιδομηχανή θα περιλαμβάνει και προϊόντα για όλες τις συσκευές της. Το νέο κατάστημα ονομάζεται Sony Entertainment Network Store όμως, πάρα το γεγονός ότι ήδη έχει ξεκινήσει η λειτουργία του, δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από την εταιρία.

Με τη Microsoft να λειτουργεί εδώ και καιρό το Xbox.com και τη Nintendo να αποκαλύπτει πρόσφατα τα σχέδια της για δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος για τις κονσόλες 3DS και Wii U, η SONY δε θα μπορούσε να απουσιάζει. Οι τιμές στο νέο site, είναι οι ίδιες με αυτές που βρίσκει κανείς στο PlayStation Store.

Μετά την περιήγηση και δοκιμή του νέου καταστήματος από διάφορους χρήστες, έγινε γνωστό ότι όταν κάποιος αγοράσει ένα προϊόν για το Playstation 3, λαμβάνει μαζί ένα link με οδηγίες για το πως να το εγκαταστήσει στην κονσόλα του. Για παράδειγμα, σύμφωνα με έναν αναγνώστη της ιστοσελίδας Eurogamer, “όταν από τον υπολογιστή σας αγοράσετε ένα παιχνίδι του PS3, θα πρέπει μετά να ανοίξετε την κονσόλα σας και ξεκινήσετε τοdownload από εκεί”.

Η πρώτες εντυπώσεις είναι πολλές καλές, και τα πρώτα σχόλια του κοινού κινούνται στην ίδια κατεύθυνση. Το μόνο που μένει να δούμε είναι αν η SONY με την επίσημη ανακοίνωσή της μας επιφυλάσσει κάποια επιπλέον έκπληξη.