Όταν ο Ζάκερμπεργκ έλεγε “δεν κρασάρουμε ποτέ”…

Στην οσκαρική ταινία, The Social Network, που καταγράφει την ιστορία πίσω από την κατασκευή και το θρύλο του Facebook, ο ηθοποιός, που υποδύεται τον ιδρυτή του κοινωνικού δικτύου, Μαρκ Ζάκερμπεργκ, αναφέρει κάποια στιγμή: “Δεν κρασάρουμε ποτέ. Αν πέσουν οι servers έστω και για μία μέρα, η φήμη μας θα καταστραφεί ανεπανόρθωτα”.

Δεν ξέρουμε αν αυτή η φράση έχει όντως βγει από το στόμα του αληθινού Μαρκ Ζάκερμπεργκ ή ακούστηκε... ποιητική αδεία στην ταινία, όμως είναι μια φράση, που μάλλον σήμερα θα στοιχειώνει τον ιδρυτή του Facebook.

Λιγότερες από είκοσι μέρες από το τελευταίο κρασάρισμα του Facebook, στις 21 Οκτωβρίου, το οποίο κράτησε αρκετές ώρες και εξόργισε τους χρήστες του (επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά και τη φράση της ταινίας), οι οπαδοί του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου βρέθηκαν και σήμερα αντιμέτωποι με προβλήματα στα προφίλ και τις σελίδες, χωρίς να υπάρχει ακόμα καμία ενημέρωση για το ποια είναι η αιτία των προβλημάτων αυτών.

Ορισμένοι εκτιμούν, πάντως, πως το κρασάρισμα του Facebook σχετίζεται με το νέο σχεδιασμό των κουμπιών like και share, που ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία, λίγες ώρες πριν αρχίσουν τα προβλήματα.

 

Διαβάστε ακόμα : Προβλήματα πρόσβασης στο Facebook