Youtube Rewind: Αυτά είναι τα πιο… καυτά βίντεο του 2016!

Από φάρσες και τηλεοπτικές εκπομπές μέχρι... μαθήματα πετάγματος μπουκαλιών!

Το 2016 πλησιάζει στο τέλος του, και το YouTube μας θυμίζει τα δέκα πιο “καυτά” βίντεο της χρονιάς ανά τον κόσμο, με βάση τον αριθμό προβολών, τα likes, τα shares και τα σχόλια – βίντεο που έγιναν viral και έκαναν το γύρο του Διαδικτύου:

10. Η καλοστημένη φάρσα δύο αδελφών

Δύο αδέλφια αποφάσισαν να κάνουν φάρσα στην αδελφή τους, που ήταν λίγο ζαλισμένη μετά από την αφαίρεση των φρονιμιτών της, πείθοντάς την ότι τα ζόμπι έχουν κατακλύσει την πόλη – και τα κατάφεραν!

9. Ταξιδεύοντας πρώτη θέση από το Ντουμπάι στη Νέα Υόρκη

Ο γνωστός Youtuber Casey Neistat ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη από το Ντουμπάι στην πρώτη θέση (που κανονικά κοστίζει πάνω από 20.000 δολάρια!) και κατέγραψε την εμπειρία του με κάθε λεπτομέρεια.

8. Ο Τζον Όλιβερ αποδομεί τον Ντόναλντ Τραμπ

Στην εκπομπή Last Week Tonight, ο Τζον Όλιβερ έκανε τον περασμένο Φεβρουάριο ένα “αφιέρωμα” στον τότε απλώς υποψήφιο για το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικανών) Ντόναλντ Τραμπ – και δεν του χαρίστηκε.

7. Μία παράξενη μάχη lip syncing

Ο ηθοποιός Τσάνινγκ Τέιτουμ ως Μπιγιονσέ τραγουδά (ψέματα: απλώς κουνά τα χείλη του) το Run the World, ενώ η σύζυγός του Τζίνα κάνει το ίδιο με το Pony του Ginuwine.

(δυστυχώς ή ευτυχώς, αυτό το βίντεο δεν είναι διαθέσιμο στη χώρα μας)

6. Μαθήματα πετάγματος μπουκαλιών

Εσείς ξέρετε πώς να πετάξετε στον αέρα ένα πλαστικό μπουκάλι με τέτοιο τρόπο ώστε να... προσγειωθεί όρθιο; Αυτοί οι τύποι όχι απλά ξέρουν, αλλά το έχουν αναγάγει σε τέχνη!

5. Μία 12χρονη και το γιουκαλίλι της

Η 12χρονη Γκρέις Βάντερβαλ διαγωνίστηκε στο τηλεπαιχνίδι America's Got Talent (θυμάστε το δικό μας “Ελλάδα Έχεις ταλέντο; Ε, αυτό) και πραγματικά ξετρέλανε το κοινό και την κριτική επιτροπή.

4. “Έλα στη θέση μου”, με πρωταγωνιστή τον Ρονάλντο

Κατά τη διάρκεια ενός αγώνα της Εθνικής Πορτογαλίας, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ένα... μεταφυσικό ατύχημα και αλλάζει ζωές με ένα ταπεινό νεαρό ball-boy σε αυτήν την διαφήμιση-υπερπαραγωγή της Nike για το Euro 2016.

3. Το μυστικό του κροταλία

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι είναι αυτό που κάνει τον κροταλία να βγάζει αυτό το χαρακτηριστικό του κροτάλισμα; Μάλλον όχι. Αυτό το βίντεο δίνει την απάντηση στην απορία που ποτέ δεν είχατε.

2. Η τρέλα του Pen-Pineapple-Apple-Pen

Ο Ιάπωνας Piko Taro έμπλεξε σε ένα (κάτι σαν) τραγούδι ένα μήλο, έναν ανανά και ένα στιλό και κατάφερε να τρελάνει το Internet – αποκλείεται να μην το έχετε ακούσει.

1. Το καραόκε της Adele

Ο Τζέιμς Κόρντεν “φιλοξένησε” στο αυτοκίνητό του την Adele και μαζί τραγούδησαν οδηγώντας γνωστές επιτυχίες της Βρετανής τραγουδίστριας, αλλά και το Monster της Nicki Minaj...