To smart watch της Micrososft

Οι ειδήσεις για τα ρολόγια που διαθέτουν οθόνη αφής και λειτουργίες "έξυπνης" συσκευής δεν θα περιοριστούν στο στρατόπεδο της Apple και στο πολυαναμενόμενο iWatch.

Ήδη υπάρχουν βάσιμες φήμες και επιβεβαιωμένες αναφορές για την κατασκευή έξυπνων ρολογιών τόσο από τη Samsung όσο και από την LG, ενώ φυσικά πολυάριθμες μικρές ή μεγαλύτερες κινεζικές εταιρείες σπεύδουν να μπουν στο χορό.

Η συμμετοχή της Micrososft όμως στη διαμόρφωση του trend δεν ήταν και τόσο αναμενόμενη. Δημοσίευμα της έγκυρης και αρκετά μετρημένης Wall Street Journal αναφέρει ότι η γνωστή εταιρεία απευθύνθηκε ήδη σε προμηθευτές εξαρτημάτων στην Ασία, προκειμένου να διερευνήσει το κόστος κατασκευής ενός "smart watch".

Επίσης ένα στέλεχος εταιρείας του χώρου ανέφερε στην εφημερίδα ότι έχει ήδη μεταβεί στο Redmond για να συζητήσει με τους ιθύνοντες της Microsoft σχετικά με το project του ρολογιού. H Microsoft δεν επιβεβαίωσε αλλά ούτε και διέψευσε το δημοσίευμα, με αποτέλεσμα να μισο-επιβεβαιώνει την παροιμία με τον καπνό και τη φωτιά...

Πηγή: thegang.gr