Δε θα αργήσει η κυκλοφορία του Galaxy Ace 3

Η σειρά Galaxy Ace της Samsung φαίνεται πως έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού, στη μεσαία κατηγορία smartphones, παρουσιάζοντας πολύ αξιόλογες συσκευές σε σχετικά χαμηλές τιμές.

Έτσι η κορεατική εταιρία, φαίνεται πως αποφάσισε να συνεχίσει και αυτή τη σειρά, όπως κάνει σχεδόν με όλες τις συσκευές της, με το Galaxy Ace 3 να κάνει την εμφάνισή του στην αγορά τον ερχόμενο Ιούνιο, όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα Sammobile.

Το νέο mid-range smartphone της Samsung, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, θα είναι εξοπλισμένο με οθόνη 4 ιντσών, διπύρηνο επεξεργαστή με χρονισμό στα 1,2GHz, 1GB μνήμης RAM, 4GB αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης microSD, κάμερα 5 megapixel, μπαταρία 4.000mAh και λειτουργικό σύστημα Android Jelly Bean.

Η νέα συσκευή, που αναμένεται και πάλι να τραβήξει την προσοχή του καταναλωτικού κοινού, θα κοστίζει περίπου 300 ευρώ, τιμή που αν και στην εποχή που ζούμε δε μπορεί να θεωρηθεί χαμηλή, είναι άκρως ανταγωνιστική για τα δεδομένα της κατηγορίας.