Καθυστερεί η κυκλοφορία του HTC One

Οι φήμες για την καθυστέρηση της κυκλοφορίας της νέας ναυαρχίδας της HTC, επιβεβαιώθηκαν. Εκπρόσωπος της εταιρίας με δηλώσεις του έκανε ξεκάθαρο πως η διάθεση της νέας συσκευής θα ξεκινήσει, σε απροσδιόριστο ακόμα χρόνο, μέσα στον Απρίλιο, με εξαίρεση των συσκευών που θα δοθούν από την εταιρίας παροχής O2 στη Γερμανία.

Επίσης η εταιρία επιβεβαίωσε πως όσοι έχουν προπαραγγείλει το HTC One, θα το έχουν στα χέρια τους λίγο νωρίτερα, με την HTC να κάνει λόγο για τα τέλη του Μαρτίου, χωρίς βέβαια αυτό να αποτελεί εγγύηση.

Ο λόγος για την συγκεκριμένη καθυστέρηση δεν αποκαλύφθηκε, όμως είναι πολύ πιθανό η HTC να αντιμετωπίζει ορισμένα προβλήματα με την παραγωγή της συσκευής.

Η επίσημη τοποθέτηση της εταιρίας τονίζει πως “θα ξεκινήσουμε την εκπλήρωση των προπαραγγελιών μέχρι τα τέλη Μαρτίου, σε ορισμένες αγορές, ενώ θα επεκταθούμε σταδιακά σε περισσότερες αγορές, καθώς πλησιάζουμε τον Απρίλιο”.

Η HTC με το One προσπαθεί να ανακτήσει το μερίδιο που κατείχε τα περασμένα χρόνια στην αγορά, αφήνοντας πίσω, το πολύ κακό για την εταιρία, 2012. Τα τελευταία προβλήματα όμως, σίγουρα κάνουν ακόμα πιο δύσκολη την εκπλήρωση αυτών των στόχων.