Διαθέσιμο Στην Ευρώπη το LG Optimus G

Πέρασε αρκετός καιρός μετά την παρουσίαση του, μέχρι η LG να αποφασίσει επιτέλους να κυκλοφορήσει το Optimus G και στη Ευρωπαϊκή αγορά. Μάλιστα, δεδομένου το χρόνου που πέρασε η κορεατική εταιρία ανακοίνωσε και μερικές νέες λειτουργίες καθώς και αναβαθμίσεις από την αρχική έκδοση.

Το Optimus G λοιπόν, θα διαθέτει οθόνη 4,7 ιντσών True HD IPS+ με ανάλυση 1280 x 768, τον τετραπύρηνο επεξεργαστή της Qualcomm SnapDragon S4 Pro με χρονισμό στα 1,5GHz, επεξεργαστή γραφικών Adreno 320 GPU, 2GB μνήμης RAM, κάμερα 13 megapixel δυνατότητα για συνδέσεις ταχύτητας 4G και λειτουργικό σύστημα Android 4.1.2 Jelly Bean.

Οι σημαντικότερες αλλαγές εντοπίζονται στο λειτουργικό σύστημα, που πλέον θα είναι η έκδοση Jelly Bean και όχι η Ice Cream Sandwich που είχε αρχικά παρουσιαστεί, ενώ θα έχει σημαντικές προσθήκες, όπως οι λειτουργίες Safety Care, Privacy Keeper και Qslide. Επίσης θα είναι διαθέσιμα τα χαρακτηριστικά Google Now, FilmStrip και Expandble Notifications.

Μάλιστα ο πρόεδρος και CEO της εταιρίας, Dr. Jong-seok Park δήλωσε πως “μετά την επιτυχημένη παρουσίαση του Optimus G, η LG συνέχισε να βελτιώνει τη συσκευή της, ώστε να προσφέρει καλύτερη εμπειρία στους χρήστες της. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που καταφέραμε να φέρουμε και στην Ευρώπη, το βελτιωμένο Optimus G, την πιο ισχυρή συσκευή μας με τετραπύρηνο επεξεργαστή και υποστήριξη δικτύων LTE/4G”.