Η Acer ανακοίνωσε τα Liquid E1 και Liquid Z2

Η Acer ανακοίνωσε επίσημα τον περασμένο μήνα το Liquid E1, όμως πλέον με το MWC 2013 να είναι προ των πυλών, αποφάσισε να παρουσιάσει τον εκπρόσωπο της στη μεσαία κατηγορία και για την Ευρωπαϊκή αγορά.

Το Liquid E1 θα διαθέτει οθόνη 4,5 ιντσών, διπύρηνο επεξεργαστή με χρονισμό στο 1GHz και λειτουργικό σύστημα Android Jelly Bean.Επίσης θα κυκλοφορήσει σε singleSIM αλλά και dualSIM εκδόσεις. Η εταιρία προωθεί το E1 σαν μία multimedia συσκευή και ως εκ τούτου περιλαμβάνει δύο ηχεία με ήχο DTS, συν το λογισμικό "Float", που αποτρέπει από τις κοινοποιήσεις όταν βλέπετε βίντεο.

Από την άλλη το Liquid Z2, είναι μία συσκευή πολύ περιορισμένων δυνατοτήτων, που θα αποτελέσει σίγουρα μία πολύ προσιτή επιλογή. Διαθέτει οθόνη 3,5 ιντσών, διπύρηνο επεξεργαστή με χρονισμό στο 1GHz και λειτουργικό Jelly Bean. Όπως και το E1 θα διατεθούν εκδόσεις singleSIM και dualSIM, ενώ θα υπάρχει και η επιλογή μεταξύ κάμερας 3 megapixel και κάμερας 5 megapixel.

Η τιμολόγηση των δύο συσκευών δεν έχει ακόμα αποφασιστεί οριστικά, όμως οι πληροφορίες λένε πως το Liquid E1 θα κοστίζει από 199 ευρώ έως 229 ευρώ, ενώ το Liquid Z2 από 99 ευρώ έως 129 ευρώ. Και τα δύο τηλέφωνα θα διατεθούν αρχικά στο Βέλγιο, τη Γαλλία, την Ολλανδία και την Ουκρανία, με τη διαθεσιμότητα στην Ιταλία, τη Ρωσία και το Ηνωμένο Βασίλειο να έρχεται αργότερα.