“Έξυπνο” ρολόι από τη Samsung

Από ότι φαίνεται το 2013, θα είναι η χρονιά των “έξυπνων” ρολογιών, με το Pebble να έχει ήδη κυκλοφορήσει και τις Apple και Sony να ετοιμάζουν τις δικές τους προτάσεις. Πλέον σε αυτή τη λίστα έρχεται να προστεθεί και η Samsung.

Λίγες μόλις ημέρες αφότου μάθαμε περισσότερα για το iWatch της Apple, νέες πληροφορίες αναφέρουν πως η κορεάτικη εταιρία, ετοιμάζει τη δική της πρόταση για τη συγκεκριμένη αγορά.

Οι φήμες λοιπόν αναφέρουν πως, το νέο ρολόι θα είναι μέλος της οικογένειας Galaxy και θα ονομάζεται Samsung Galaxy Altius.Μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε πολλά για τα χαρακτηριστικά του, όμως κατά πάσα πιθανότητα θα διαθέτει οθόνη αφής με ανάλυση 500 x 500 και το λειτουργικό σύστημα της εταιρίας, AltiusOS beta2.

Πρόκειται για μία συσκευή που θα συνδέεται με το smartphone ή το tablet σας και θα σας ειδοποιεί κάθε φορά που έχετε μία εισερχόμενη κλήση ή κάποιο μήνυμα. Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν μπορούμε να συμπεράνουμε πως η ανάπτυξή του γίνεται στην Νότιο Κορέα (βάση παρόχου).

 

Η ανακοίνωση της συγκεκριμένης συσκευής από τη samsungαναμένεται να γίνει ταυτόχρονα με την ανακοίνωση του Samsung Galaxy S IV.