Ανακοινώθηκαν τα BLU Studio και BLU Tank

H εταιρία BLU Products, φέρνει τον λατινοαμερικανικό αέρα στην αγορά των κινητών συσκευών. Πρόσφατα ανακοίνωσε την κυκλοφορία δύο νέων συσκευών που έρχονται να ανταγωνιστούν στη μεσαία κατηγορία, προσφέροντας προσιτές λύσεις και ικανοποιητικά χαρακτηριστικά.
 
Το BLU Studio 5.3 ΙΙ είναι μία συσκευή με οθόνη 5,3 ιντσών ανάλυσης 960 x 540, διπύρηνο επεξεργαστή Cortex-A9 με χρονισμό στο 1GHz, επεξεργαστή γραφικών από την PowerVT, 4GB αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης microSD, κάμερα 8 megapixel ανάλυσης 720p και λειτουργικό Android 4.1 Jelly Bean.
 
Από την άλλη μεριά το BLU Τανκ 4,5 θα διαθέτει μικρότερη οθόνη 4,5 ιντσών με την ίδια ανάλυση, ίδιο επεξεργαστή και αποθηκευτικό χώρο, κάμερα 5 megapixel, λειτουργικό σύστημα, επίσης, Android 4.1 Jelly Bean και θα διαθέτει πιστοποίηση IP67 για προστασία από το νερό.
 
Να τονίσουμε πως και οι δύο συσκευές θα είναι dualSIM, ενώ ήδη ανακοινώθηκε πως η τιμή τους θα ξεκινά από τα 199 δολάρια (περίπου 150 ευρώ) εκτός συμβολαίου! Το πότε και σε ποιες αγορές θα κυκλοφορήσουν, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.