Το Samsung Galaxy Q έρχεται στην MWC 2013

Η διεθνής έκθεση κινητών τηλεφώνων, MWC 2013, πλησιάζει και όπως είναι λογικό οι φήμες για νέες συσκευές από τις εταιρίες, οργιάζουν. Φυσικά, η Samsung δε θα μπορούσε να λείπει από τα διάφορα σενάρια, ειδικά μετά την παρουσίαση των εύκαμπτων οθονών στην CES 2013.

Πρόσφατα λοιπόν, διέρρευσε στην τεχνολογική κοινότητα, πως ο κορεατικός κολοσσός ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει μία νέα συσκευή smartphone με την ονομασία Galaxy Q (GT-B9150), που θα αποτελέσει την πρώτη με δύο εύκαμπτες οθόνες υψηλής ανάλυσης 1080p.

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες, η συσκευή θα διαθέτει επίσης, τον διπύρηνο επεξεργαστή της εταιρίας Samsung Exynos με χρονισμό στα 1,7GHz, 2GB μνήμης RAM, κάμερα 8 megapixel, εμπρόσθια κάμερα 2 megapixel και λειτουργικό Android 4.2.1 Jelly Bean.

Φυσικά όλα τα παραπάνω είναι απλά φήμες που έχουν διαρρεύσει σε διάφορους τεχνολογικούς τόπους, χωρίς κάποια επίσημη επιβεβαίωση, όμως σίγουρα θα πρέπει να περιμένουμε σημαντικές ανακοινώσεις από τηSamsung στην MWC, αφού η εταιρία έχει ανεβάσει πολύ τον πήχη τα τελευταία χρόνια.