Νέο ποντίκι G502 Proteus Spectrum Gaming Mouse από τη Logitech

Η Logitech ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία του ποντικιού Logitech® G502 Proteus Spectrum Gaming Mouse. Με την προσθήκη του προσαρμοζόμενου φωτισμού RGB, το Logitech® G502 Proteus Core, το καλύτερο ποντίκι για gaming παγκοσμίως, έγινε πλέον ακόμη καλύτερο. To Logitech G502 Proteus Spectrum εξακολουθεί να έχει τον καλύτερο αισθητήρα DPI, σύνθετη προσαρμογή επιφάνειας και βάρους, αλλά πλέον σας παρέχει ακόμη περισσότερες λειτουργίες, για να βελτιώσει το παιχνίδι και το στυλ σας.

“Το G502 Proteus Spectrum έχει εξαιρετικό αισθητήρα και πλέον έχει και προσαρμοζόμενο φωτισμό, αναφέρει ο Ujesh Desai, Αντιπρόεδρος και Γενικός διευθυντής του τμήματος Gaming της Logitech. “Μπορείτε επίσης να το συγχρονίσετε με τον υπόλοιπο εξοπλισμό σας για gaming Logitech G με δυνατότητα RGB, για να δημιουργήσετε μερικά πολύ συναρπαστικά εφέ."

Προσαρμοζόμενος φωτισμός RGB

Ανάλογα με το στυλ και το περιβάλλον σας, μπορείτε να προσαρμόσετε τη φωτεινότητα και έως και 16,8 εκατομμύρια χρώματα χρησιμοποιώντας το λογισμικό Logitech Gaming (LGS). Ζωντανέψτε το ποντίκι σας με φωτεινά μοτίβα ή ρυθμίστε τον φωτισμό σε συνεχή κύκλο μέσω του φάσματος χρωμάτων. Ο φωτισμός μπορεί επίσης να συγχρονιστεί με τα υπόλοιπα προϊόντα RGB της Logitech G.

Ακριβής οπτικός αισθητήρας με καλή απόκριση

Το Logitech G502 Proteus Spectrum περιλαμβάνει τον ισχυρότερο και πιο ακριβή οπτικό αισθητήρα της Logitech, τον PMW3366, για μέγιστη απόδοση και ακρίβεια παρακολούθησης και την αποκλειστική τεχνολογία οπτικού αισθητήρα Logitech G Delta Zero™ που ενισχύει την αξιόπιστη στόχευση. Το Logitech G502 Proteus Spectrum περιλαμβάνει, επίσης, ένα τεράστιο εύρος DPI από 200 έως και 12.000 με μηδενική επιτάχυνση αισθητήρα, μηδενική εξομάλυνση ή φιλτράρισμα και μηδενική στρογγυλοποίηση εικονοστοιχείων.

Ισορροπία, κουμπιά, επιφάνεια και βάρος με δυνατότητα ρύθμισης

Οι προσωπικές μετατροπές κάνουν όλη τη διαφορά. Για ένα ποντίκι που είναι κατάλληλο για εσάς, προσαρμόστε το βάρος και το κέντρο ισορροπίας με την τοποθέτηση έως και πέντε βαριδίων 3,6 g στο ποντίκι. Μπορείτε επίσης με ευκολία να αντιστοιχίσετε εκ νέου οποιαδήποτε εντολή ή μακροεντολή με ένα από τα 11 προγραμματιζόμενα κουμπιά, χρησιμοποιώντας το LGS.

Και για βέλτιστη απόδοση, βαθμονομήστε τον αισθητήρα σε σχέση με τα φυσικά ή τα ανακλαστικά χαρακτηριστικά μιας επιφάνειας gaming. Η ρύθμιση της επιφάνειας βελτιστοποιεί το δυναμικό εύρος του αισθητήρα, προκειμένου να ταιριάζει με τις ιδιότητες της επιφάνειας του ποντικιού, κάτι που οδηγεί σε μέγιστη απόδοση υψηλής ταχύτητας και χαμηλότερη απόσταση αποκόλλησης.

Άνετο σχήμα

Οι λαβές υφής από καουτσούκ και η άνετη διάταξη κουμπιών διασφαλίζουν σπουδαία αίσθηση και απόδοση από την πρώτη χρήση του ποντικιού. Επιπλέον, το Logitech G502 Proteus Spectrum περιλαμβάνει μεμονωμένα αριστερά και δεξιά κουμπιά που παρέχουν σκληρή και σταθερή πλατφόρμα και, κατά συνέπεια, ακριβή, δυναμικά και ικανοποιητικά κλικ. Οι μηχανικοί μικροδιακόπτες κάτω από κάθε κουμπί βελτιώνουν περαιτέρω την αίσθηση, την ταχύτητα και την ακρίβεια. Επίσης ο τροχός κύλισης υψηλής ταχύτητας διπλής λειτουργίας παρέχει βελτιωμένη ακρίβεια κλικ και ταχύτατη κύλιση για το Web.

Τιμές και διαθεσιμότητα

Το Logitech G502 Proteus Spectrum έρχεται να συμπληρώσει το επιτυχημένο G502 Proteus Core, το κορυφαίο σε πωλήσεις ποντίκι για gaming βάσει των εσόδων παγκοσμίως. Το G502 Proteus Spectrum αναμένεται να είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη στις αρχές Ιανουαρίου του 2016, με προτεινόμενη λιανική τιμή τα €92,99. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το gaming.logitech.com ή το blog της Logitech.