Πώς μπορείτε να φορτίσετε το κινητό σας μέσω… αυνανισμού

Λέγεται WankBand και είναι ένα περικάρπιο που υπόσχεται στους κυρίους να τους βοηθήσει να προστατέψουν τον πλανήτη ενώ κάνουν κάποια... αγαπημένη τους συνήθεια!

Το περικάρπιο αυτό είναι ουσιαστικά ένας φορτιστής που παίρνει ενέργεια από την παλινδρομική κίνηση του χεριού, κατά τον αυνανισμό, και με αυτή φορτίζει το κινητό!

Το νέο αυτό γκάτζετ παρουσίασε ο δικτυακός τόπος του Pornhub. Πρόκειται, σύμφωνα πάντα με το Pornhub, για ακόμη μια εφαρμογή της τεχνολογίας kinetic και αποθηκεύεται στην ενσωματωμένη μπαταρία, η οποία μπορεί στη συνέχεια να φορτίσει οποιαδήποτε συσκευή USB.

"Θα δείξουμε στους άνδρες ότι μπορούν να σώσουν τον πλανήτη κάνοντας αυτό που ξέρουν καλύτερα... Οι χρήστες αποκτούν έτσι τη δυνατότητα να «αγαπούν τον πλανήτη αγαπώντας τον εαυτό τους" αναφέρει το διαφημιστικό βίντεο του Pornhub.

Η συσκευή πάντως δεν αποκλείει τις γυναίκες αφού μπορεί να αξιοποιήσει τις κινήσεις του χεριού προς όλες τις κατευθύνσεις.

Το αν το WankBand αποτελεί ένα προϊόν που θα κυκλοφορήσει όντως στην αγορά ή μια ευρηματική ανακάλυψη του Pornhub αναμένεται να φανεί εντός των επόμενων εβδομάδων...