Προειδοποιήσεις για iPad “μαϊμού” στην ελληνική αγορά

Κυκλοφορούν iPad μαϊμού της Apple στην ελληνική αγορά; Και όμως, ο επίσημος διανομέας των προϊόντων Apple σε Ελλάδα και Κύπρο η iSquare, προειδοποιεί τους έλληνες καταναλωτές για ύπαρξη απομιμήσεων στη χώρα μας και καλεί τους καταναλωτές να είναι προσεκτικοί με τις αγορές τους.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρία, "η iSquare εφιστά την προσοχή των καταναλωτών και επισημαίνει το μεγάλο κίνδυνο εξαπάτησής τους, δεδομένου ότι οι απομιμήσεις αυτές, έχουν μεγάλες ομοιότητες εξωτερικά με τα αυθεντικά προϊόντα iPad της Apple και πωλούνται σε συσκευασίες παρόμοιες με τις συσκευασίες των αυθεντικών προϊόντων, σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Σε αρκετές, δε, περιπτώσεις πρόκειται για απομιμήσεις οι οποίες δεν μπορούν να τεθούν καν σε λειτουργία".

Η εταιρία, προτρέπει επίσης τους καταναλωτές να απευθύνονται για αγορά στο δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών της, ώστε αφενός να εξασφαλίζεται η γνησιότητα των προϊόντων, αφετέρου να απολαμβάνουν τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υποστήριξης.

Να σημειωθεί, ότι η διάθεση των προϊόντων Apple στην Ελλάδα και την Κύπρο γίνεται μέσω του επίσημου δικτύου Eξουσιοδοτημένων Mεταπωλητών προϊόντων Apple (http://www.isquare.gr/resellers), σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση.

Σχετικά Tags
iPad