Οι τιμές του iPhone 6 στην Ελλάδα

Στα τέλη Οκτώβρη αναμένεται να έρθουν στη χώρα μας τα iPhone 6 και 6 Plus, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η Apple και ήδη οι εγχώριες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας έχουν ξεκινήσει να προετοιμάζονται. 

OTE-Cosmote-Γερμανός και Vodafone ανακοίνωσαν πως θα διαθέσουν τα νέα smartphone της Apple από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας τους στην Ελλάδα. Την ίδια ώρα που η Vodafone δίνει τη δυνατότητα σε όσους ενδιαφέρονται να τα αποκτήσουν και διαδικτυακά. 

Τα νέα μοντέλα θα φτάσουν στην Ελλάδα στις 31 Οκτωβρίου. Hλιανική τιμή του iPhone 6 αναμένεται να ξεκινά περίπου στα 750 ευρώ, για το μοντέλο των 16 GB, ενώ η τιμή του iPhone 6 plus θα ξεκινά από τα 850 ευρώ.

Το iPhone 6 και το iPhone 6 plus διαθέτουν οθόνες 4,7 και 5,5 ιντσών αντίστοιχα, ενώ είναι εξοπλισμένα με νέο επεξεργαστή Α8 αρχιτεκτονικής 64 bit, βελτιωμένη κάμερα και τσιπ NFC.

Η προώθησή τους δεν έγινε σε όλες τις χώρες του εξωτερικού αλλά σε επιλεγμένες χώρες. Αρκετοί χαρακτήρισαν το λανσάρισμα ως το πιο επιτυχημένο στην ιστορία της Apple. Και αυτοί διότι, σύμφωνα πάντα με την εταιρεία μέσα σε τρεις ημέρες πουλήθηκαν πάνω από 10 εκατομμύρια συσκευές.

Στις ΗΠΑ η τιμή του iPhone 6 Plus διαμορφώνεται στα 299 δολ. (με διετές συμβόλαιο) για τη συσκευή των 16 GB, στα 399 δολ, για τα 64 GB και φτάνει τα 499 δολ. για συσκευές χωρητικότητας 128 GB. Οι αντίστοιχες τιμές για το iPhone 6, είναι 199 δολ., 299 δολ. και 399 δολ.