CANVAS DATA AGENCY: We bring Data to Life

CANVAS DATA AGENCY: We bring Data to Life

Η CANVAS data agency βοηθά την κάθε επιχείρηση να κατανοήσει τι λένε τα Data

Οι επιχειρήσεις σήμερα συλλέγουν όλο και περισσότερα δεδομένα από περισσότερες πηγές και με αυξανόμενη ταχύτητα. Παράλληλα απαιτείται να πάρουν πιο πολύπλοκες αποφάσεις και για να το επιτύχουν αυτό χρειάζονται μεγαλύτερη πληροφόρηση και ανάλυση, όχι data.

Η διαχείριση των βάσεων δεδομένων, η αξιοποίηση τους και η εξαγωγή πολύτιμων analytics και insights αποτελεί αυτή τη στιγμή, σε παγκόσμιο επίπεδο, το βασικότερο εργαλείο και την κύρια μέθοδο για μελλοντική επιτυχή επιχειρηματική πορεία και εξέλιξη.

Αυτήν ακριβώς τη νέα εταιρική δράση και ανάγκη έρχεται να υλοποιήσει ένα data agency, που στόχο έχει να βοηθήσει την κάθε επιχείρηση να αναπτυχθεί μέσα από τη διαχείριση, κατανόηση και αξιοποίηση των βάσεων δεδομένων της.

Η CANVAS Data Agency είναι μία νέα καινοτόμος εταιρεία και δημιουργήθηκε από ανθρώπους του marketing και της πληροφορικής, που πιστεύουν πως ο πελάτης είναι για τις επιχειρήσεις το πιο πολύτιμο περιουσιακό τους στοιχείο και που αγαπούν να οργανώνουν και να αναλύουν data sets, να ανακαλύπτουν και να ερμηνεύουν πολύτιμα στοιχεία, να τα ενδυναμώνουν με πολυετή εμπειρία, γνώση και κρίση και να τα μετατρέπουν σε αποτελεσματικές πρακτικές και marketing στρατηγικές που βοηθούν τους εταιρικούς πελάτες τους να μεγιστοποιήσουν τα αποτελέσματά τους.

Τα δεδομένα δεν είναι απλά μια συλλογή στοιχείων. Η ανάλυση δεν είναι απλά στατιστική. Τα δεδομένα μπορούν να έχουν «ζωή».

Η CANVAS data agency βοηθά την κάθε επιχείρηση να κατανοήσει τι λένε τα Data, να καταλάβει τι πραγματικά οδηγεί τα γεγονότα και τις συμπεριφορές των καταναλωτών και να στηρίξει τις σκέψεις και τις αποφάσεις, μέσα από υπηρεσίες όπως:

  • Διαχείριση και ανάλυση Data (data mining, customer profile, clustering, segmentation, data cleansing, dedoublication, normalization etc.)
  • Data driven Marketing (cross sell, deep sell, up sell, repricing, rebranding etc.)
  • Προγράμματα loyalty (στρατηγικός επιχειρηματικός σχεδιασμός, τεχνική υλοποίηση, καθημερινή διαχείριση etc.)
  • Data ΙΤ (ERP and/or CRM assessment, consulting, data apps, data security etc)