Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρηγοριά για Ρώσο κοσμοναύτη στο διάστημα

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρηγοριά για Ρώσο κοσμοναύτη στο διάστημα

«Στον Διεθνή Διαστημικό σταθμό κατάλαβα ότι αποτελούν μια πολύ καλή ψυχολογική υποστήριξη»

Ο Ρώσος κοσμοναύτης Σεργκέι Ριαζάνσκι, ο οποίος επέστρεψε στην Γη από τον Διεθνή Διαστημικό σταθμό (ISS), δήλωσε ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον στήριζαν ψυχολογικά κατά την διάρκεια της παραμονής του στον διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

«Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι κάτι ιδιαίτερα καλό. Στην αρχή ήμουν πολύ μεγάλος εχθρός τους, επειδή δεν είχα τον χρόνο να ασχοληθώ, αλλά σταδιακά άρχισα να ασχολούμαι. Κατά την διάρκεια της παραμονής μου στον Διεθνή Διαστημικό σταθμό κατάλαβα ότι αποτελούν μια πολύ καλή ψυχολογική υποστήριξη και μου ήταν ευχάριστο να διαβάζω τα όσα έγραφαν» δήλωσε ο Ρώσος κοσμοναύτης κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου που έδωσε στην Πόλη των Άστρων ( πόλη στην οποία διαμένουν οι κοσμοναύτες).

Σύμφωνα με τον ίδιο, η ανταπόκριση που είχε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον βοηθούσε στην καθημερινή του δραστηριότητα που είχε στον Διαστημικό Σταθμό. «Δεν είχα ούτε τον χρόνο ούτε τις δυνάμεις να απαντώ στον καθένα που μου έγραφε….όμως είναι μια μεγάλη υποστήριξη. Όταν βλέπεις ότι υπάρχει στιγμιαία ανταπόκριση … από διάφορες χώρες, είναι κάτι πολύ καλό, είναι μια εντελώς άλλη διάσταση», τόνισε ο Ριαζάνσκι όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Παρακαλούμε περιμένετε ...