Digital, Shic και High-tech με το νέο iPhone X!

Digital, Shic και High-tech με το νέο iPhone X!

Η νέα τάση μαρτυρά και την ταχύτητας με την οποία η ψηφιακή συνδεσιμότητα αλλάζει τη ζωή των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο

Όλοι πλέον είναι digital από το κινητό τους! Η πρόσβαση στο Internet με τη χρήση των κινητών συσκευών παγκοσμίως έχει αυξηθεί ραγδαία με συναρπαστικές συνέπειες για τις επιχειρήσεις, τους απλούς χρήστες και την κοινωνία γενικότερα. Η νέα τάση μαρτυρά και την ταχύτητας με την οποία η ψηφιακή συνδεσιμότητα αλλάζει τη ζωή των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Και στη χώρα μας η τάση είναι η ίδια. Όπως επιβεβαιώνουν τα στοιχεία από την πελατειακή βάση της WIND, κατά τη διάρκεια του Α’ εξαμήνου της φετινής χρονιάς η χρήση data στο δίκτυο της WIND διπλασιάστηκε σε σύγκριση με το περσινό αντίστοιχο διάστημα. Το 52% της κίνησης data εξυπηρετείται πλέον από το 4G δίκτυο της WIND, με πληθυσμιακή κάλυψη που θα αγγίξει το 88% στο τέλος του έτους χάρη στις συνεχιζόμενες επενδύσεις της εταιρείας σε δίκτυα νέας γενιάς.

Δεν είναι όμως μόνο το διαδίκτυο και τα νέα δίκτυα κινητής που εξασφαλίζουν γρήγορες ταχύτητες πρόσβασης που αναπτύσσονται γρήγορα. Είναι και η μεγάλη ανάπτυξη στην αγορά των smartphones μέσα από τα οποία γίνεται περίπου η μισή κίνηση στο διαδίκτυο. Στην Ελλάδα, τα smartphones αντιπροσωπεύουν το 95% της αξίας των συνολικών πωλήσεων στην αγορά κινητής και καταγράφεται αύξηση στη μέση αξία των smartphones που πωλούνται στη διάρκεια της φετινής χρονιάς.

Και για να είσαι λοιπόν digital πρακτικά χρειάζεσαι ένα smartphone. Ευτυχώς, από πολλές απόψεις, υπάρχουν πολλές και καλές διαθέσιμες επιλογές για όλα τα βαλάντια. Μπορείς να κινηθείς πολύ οικονομικά και να αποκτήσεις ένα 4G smartphone από μόλις 79€, μπορείς όμως να πάρεις μια υπερ-φανταστική, high-tech και sick ναυαρχίδα που οικονομικά μπορεί να αγγίξει και τα 1.000€, όπως είναι το νέο iPhone X.

Η νέα γενιά του iPhone, που από πολλούς έχει χαρακτηριστεί «το μέλλον των smartphones», διαθέτει εκπληκτικό σχεδιασμό από γυαλί και αλουμίνιο με εξαιρετική οθόνη Super Retina 5,8 ιντσών, πανίσχυρο επεξεργαστή A11 Bionic που επιτρέπει εντυπωσιακή εμπειρία επαυξημένης πραγματικότητας, 3D Gaming και δυνατότητα ασύρματης φόρτισης. Επίσης διαθέτει αναγνώριση προσώπου που παρέχει έναν καινοτόμο και ασφαλή τρόπο ξεκλειδώματος, ταυτοποίησης και πληρωμών.

Με το κορυφαίο iPhone X και πακέτα data από τη WIND, είσαι online και shic και ζεις την απόλυτη εμπειρία επικοινωνίας.