Το iPhone X θα καθυστερήσει μέχρι το 2018

Το iPhone X θα καθυστερήσει μέχρι το 2018

Προβλήματα στην παραγωγή καθυστερούν την επίσπευση των διαδικασιών

Το iPhone X δεν θα κυκλοφορήσει μέχρι το 2018, σύμφωνα με τον Ming-Chi Kuo, γνωστό αναλυτή της Apple, λόγω καθυστερήσεων στην παραγωγή.

Σύμφωνα με τον Kuo, προβλήματα στην παραγωγή καθυστερούν την επίσπευση των διαδικασιών, προκειμένου το iPhone X να είναι έτοιμο πριν το τέλος του 2017 και να μπορεί να ικανοποιήσει τη ζήτηση.

Ωστόσο, τα καλά νέα είναι ότι τα προβλήματα που σχετίζονταν με την κάμερα και την παραγωγή της, λόγω της πολυπλοκότητας του συστήματος TrueDepth, έχουν στο μεγαλύτερο μέρος τους επιλυθεί, αλλά θα επιλυθούν οριστικά στις αρχές του 2018. Με το ζήτημα αυτό να μην απασχολεί πλέον την Apple, ο Kuo εκτιμά ότι η εταιρεία θα πουλήσει περίπου 245 με 250 εκατ. συσκευές, από 220 εκατ. που εκτιμά ότι θα πουλήσει φέτος.

Εν τω μεταξύ, παρά το γεγονός ότι κάποιοι περιμένουν το iPhone X, η ζήτηση για το iPhone 8 Plus είναι υψηλότερη από ό, τι αναμενόταν. Έτσι αμφισβητούνται κάποιοι αναλυτές που θεωρούσαν ότι θα ήταν χαμηλή η ζήτηση του iPhone 8. Ο ίδιος θεωρεί ότι η ζήτηση είναι αυτή που θα έπρεπε να είναι, δεδομένου ότι κάποιοι θα πάνε κατευθείαν στο iPhone X.

Αν όμως τα παραπάνω ισχύσουν, τότε ο σούπερ κύκλος (super cycle) πωλήσεων που αναμενόταν για το 2017, εν τέλει θα πραγματοποιηθεί το 2018.