Δείτε για πρώτη φορά το Motion κινητό της BlackBerry

Δείτε για πρώτη φορά το Motion κινητό της BlackBerry

Για την ώρα η συσκευή κυκλοφορεί αποκλειστικά στις αγορές της Μέσης Ανατολής

Η BlackBerry, αν και είναι μια εταιρεία με μικρό μερίδιο στην αγορά των smartphone, συνεχίζει να φτιάχνει νέες συσκευές.

Το νέο της τηλέφωνο είναι το Motion και πρόκειται για μια πανομοιότυπη συσκευή με το KEYone, δίχως βέβαια αυτό να φέρει κάποιο φυσικό πληκτρολόγιο.

Το Motion προσφέρει πιστοποίηση αδιαβροχοποίησης IP67, έρχεται εξοπλισμένο με μια FHD 5.5-ιντσών οθόνη, ενώ μεταξύ των υπολοίπων χαρακτηριστικών του θα βρείτε τον Snapdragon 625 της Qualcomm, 4GB μνήμης, 32GB αποθηκευτικού χώρου και μια κάμερα των 12MP. Η 4000mAh μπαταρία του ολοκληρώνει τη σύνθεση, προσφέροντας τουλάχιστον ένα εικοσιτετράωρο "βαρβάτης" χρήσης. Όπως μας έχει συνηθίσει πλέον η εταιρία, χρέη λειτουργικού τελεί η έκδοση Nougat (7.1) του Android, με την ίδια να έχει επιμεληθεί την ασφάλεια του τηλεφώνου, καθιστώντας το ιδανική επιλογή προς τις επιχειρήσεις.

Για την ώρα η συσκευή κυκλοφορεί αποκλειστικά στις αγορές της Μέσης Ανατολής και η τιμή της κυμαίνεται στα $460 δολάρια.

Η BlackBerry ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει το smartphone και σε άλλες περιοχές, αλλά δεν διευκρίνισε ποιες θα είναι αυτές.