Διαρροή από το iOS 11 αποκαλύπτει λεπτομέρειες σχετικά με το νέο Apple Watch LTE

Διαρροή από το iOS 11 αποκαλύπτει λεπτομέρειες σχετικά με το νέο Apple Watch LTE

Στενεύουν υπερβολικά πλέον τα χρονικά περιθώρια για να υπάρξουν μεγάλες ανατροπές

Δίνεται η πληροφορία πως το Σάββατο διέρρευσε εκ των έσω της Apple η iOS 11 GM του λογισμικού και ανάμεσα στα όσα μαθαίνουμε για τα επερχόμενα iPhone, εντοπίστηκε και μια αναφορά στο νέο Apple Watch με λειτουργία πρόσβασης σε δίκτυα LTE.

Μια από τις πιο αξιοσημείωτες ανακαλύψεις είναι ότι η συσκευή έχει στη μέση μια ένδειξη σήματος που δηλώνει το σήμα της σύνδεσης, ενώ βλέπουμε και τα εικονίδια του τηλεφώνου κλήσεων και εκείνο της πλοήγησης.

Γενικά φαίνεται πως έχει ένα νέο Watch Face και τουλάχιστον σε αυτή την μία και μοναδική του φωτογραφία εμφανίστηκε σε κόκκινο χρώμα αλλά δεν γνωρίζουμε αν αυτό θα είναι το μοναδικό ή θα υπάρξουν και άλλα. Πάντως ο ιστότοπος 9to5mac εκτός από την εύρεση αποδείξεων του μοντέλου Watch Series 3βρήκε επίσης αναφορές σχετικά με τις παραλλαγές της συσκευές λέγοντας ότι θα δούμε τους κωδικούς χρωμάτων «blush gold» και «ceramic gray».

Ωστόσο εμάς μας αρκεί που γίνεται φανερό ότι το νέο αυτό LTE Apple Watch θα μπορεί να κάνει κλήσεις, να δέχεται και να στέλνει μηνύματα. να δέχεται ειδοποιήσεις και να έχει πρόσβαση στους χάρτες όλα μέσω cellular σύνδεσης και χωρίς να είναι απαραίτητη η σύνδεση του με το iPhone προκειμένου να εκτελεσθούν όλες αυτές οι εντολές.

Στενεύουν υπερβολικά πλέον τα χρονικά περιθώρια για να υπάρξουν μεγάλες ανατροπές, στις 12 Σεπτεμβρίου η Apple θα είναι έτοιμη να μας δείξει ότι νέο έχει ετοιμάσει όλον αυτόν τον καιρό και θα πάρουμε τις απαντήσεις μας.


Πηγή: techingreek