Η επόμενη ναυαρχίδα της Apple θα ονομάζεται iPhone X και όχι iPhone 8

Η επόμενη ναυαρχίδα της Apple θα ονομάζεται iPhone X και όχι iPhone 8

Οι προ-παραγγελίες του iPhone θα ξεκινήσουν στις 15 Σεπτεμβρίου

Νέες σημερινές φήμες και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες έρχονται στην επιφάνεια και θα προκληθεί εκ νέου μια ακόμη «σύγχυση» στην τεχνολογική κοινότητα, αφού υπάρχει ο νέος ισχυρισμός ότι επερχόμενο επετειακό iPhone που θα ανακοινωθεί σε λίγες μέρες με αφορμή τα 10α γενέθλια του εμβληματικού κινητού της Apple, θα φέρει την ονομασία ονομαστεί iPhone X και θα προφέρεται iPhone 10 (το Χ στους λατινικούς αριθμούς είναι το 10).

Τα νέα στοιχεία έρχονται από το iCulture που ανέφερε πως έχει μια πολύ αξιόπιστη πηγή για τα όσα μεταδίδει, άλλωστε και στο παρελθόν έχει αποδειχθεί αλάνθαστο όταν έγραψε άρθρο πριν από όλους για τον ερχομό ενός iPad Pro των 10.5 ιντσών.

Όντως οι παραπάνω πληροφορίες φαίνεται αρκετά πειστικές, όμως κρατάμε τις επιφυλάξεις μας αφού δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα από πλευράς Apple. Όμως το τελικό όνομα iPhone X έχει μια λογική εξήγηση, καθώς το γράμμα «Χ» στα λατινικά συμβολίζει τον αριθμό 10 ενώ ταιριάζει και με την παλιά ονομασία που είχε αποδώσει η εταιρεία στο Mac OS X. Πολλοί θεωρούν «cool» μια τέτοια εξέλιξη.

Εν τω μεταξύ, η Apple αναμένεται επίσης να ανακοινώσει δύο ακόμη νέα iPhones τα οποία δεν διαθέτουν σχεδίαση χωρίς καθόλου πλαίσιο και αυτά αναφέρονται ως iPhone 7s και 7s Plus.

Σύμφωνα με την έκθεση, οι προ-παραγγελίες του iPhone θα ξεκινήσουν στις 15 Σεπτεμβρίου και οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν στις 22 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: techingreek.com