Ζει τα τελευταία 6 χρόνια μέσα σε ένα Internet cafe!

Η καθημερινή και ανεξέλεγκτη χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών, μπορεί να οδηγήσει στον εθισμό των χρηστών, με πιο ευάλωτη ομάδα αυτή των gamers. Οι μικρότεροι σε ηλικία παίκτες, είναι πολύ εύκολο να παρασυρθούν ξοδεύοντας καθημερινά πολλές ώρες παίζοντας τα αγαπημένα τους παιχνίδια.

Τρανή απόδειξη αποτελεί ο Li Meng από την Κίνα. Ο συγκεκριμένος νεαρός gamer ζει τα τελευταία 6 χρόνια της ζωής του, κυριολεκτικά, μέσα σε ένα Ιnternet cafe, παίζοντας ασταμάτητα.

Οι υπεύθυνοι του μαγαζιού, υποστηρίζουν πως ο Meng είναι από τους πιο ήσυχους πελάτες και δεν έχει παρουσιάσει ποτέ συμπτώματα προβληματικής συμπεριφοράς. Ο μόνος λόγος για τον οποίο σηκώνεται από την καρέκλα του είναι για να φάει και να κάνει μπάνιο, ενώ τον υπόλοιπο χρόνο βρίσκεται μπροστά στον υπολογιστή του παίζοντας.

Μάλιστα, ακόμα και όταν θέλει να κοιμηθεί, το κάνει για λίγες ώρες δίπλα στο πληκτρολόγιο, ανακτώντας τις δυνάμεις του ώστε να συνεχίσει το παιχνίδι. Επιπλέον, υπολογίζεται πως κατά μέσο όρο, ο Meng ξοδεύει το ένα τέταρτο του μηνιαίου εισοδήματος του για αυτή τη δραστηριότητα.