“Ξεπούλησε” το Microsoft Surface Pro 128GB

Μόλις μέσα σε ένα σαββατοκύριακο στις Ηνωμένες Πολιτείες

Η διάθεση της έκδοσης με τα 128GB μνήμης του Microsoft Surface Pro, ξεκίνησε το περασμένο σαββατοκύριακο στις Ηνωμένες Πολιτείες και από ότι φαίνεται ξεπέρασε τις προσδοκίες ακόμα και των ίδιων των κατασκευαστών του.

Οι αναφορές κάνουν λόγο για "ξεπούλημα" στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Microsoft, παρά την σχετικά υψηλή τιμή του, που βρίσκεται στα 999 δολάρια, χωρίς να περιλαμβάνει κανένα από τα σημαντικά περιφερειακά, όπως το Touch και το Type Cover που κοστίζουν 120 και 130 δολάρια αντίστοιχα.

Φυσικά, το ξεκίνημα δε μπορεί να προδιαγράψει την συνολική πορεία της συσκευής, όμως σίγουρα αποτελεί ένα σημαντικό δείγμα για την θετική αποδοχή της από το καταναλωτικό κοινό. Μένει να δούμε στο μέλλον, την αντίδραση και άλλων αγορών, αλλά και το αν η Microsoftθα συνεχίσει τις πωλήσεις με αμείωτους ρυθμούς.

Να θυμίσουμε πως το νέο Surface διαθέτει οθόνη 10,6 ιντσών με ανάλυση 1920 x 1080, επεξεργαστή Intel Core i5, θύρα USB 3.0 και θα μπορεί να “τρέξει” όλες τις εφαρμογές των Windows 8.

Σημαντικό είναι να προσθέσουμε την λειτουργία του Surface Pen, της ειδική γραφίδας του αλλά και τον υβριδικό του χαρακτήρα, αφού με τη χρήση του Type Cover μετατρέπται σε ένα πλήρως λειτουργικό laptop.