Τι χαρακτηριστικά έχουν οι καλύτερες θήκες για iphone 14 plus;

Τι χαρακτηριστικά έχουν οι καλύτερες θήκες για iphone 14 plus;

Ανακαλύψτε μια μεγάλη συλλογή σε θήκες iPhone 14 plus και βρείτε αυτή που σας ταιριάζει στο Uniqueshop.gr.

Σε περίπτωση που αποκτήσατε το νέο iPhone 14 plus, σίγουρα θα ανυπομονείτε να απολαύσετε και να αξιοποιήσετε στο έπακρο κάθε ένα από τα χαρακτηριστικά του (αν δεν τα απολαμβάνετε ήδη). Σίγουρα επίσης θα θέλετε για αυτό τη μέγιστη προστασία του, που θα κρατήσει τη συσκευή σας ακέραιη και αναλλοίωτη, έτσι ώστε να σας συντροφεύσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σε αυτό το ζήτημα τη λύση δίνουν οι θήκες κινητού, στις οποίες σίγουρα πάλι επιθυμείτε την καλύτερη λύση. Ας δούμε λοιπόν παρακάτω τι χαρακτηριστικά έχουν οι καλύτερες θήκες για iPhone 14 plus, έτσι ώστε να επιλέξετε την κατάλληλη για εσάς με βάση τις ανάγκες σας.

Θήκη MagSafe

Η τεχνολογία MagSafe που προστέθηκε τα τελευταία χρόνια γύρω στις θήκες iPhone έχει διευκολύνει αρκετά τη χρήση των δυνατοτήτων τους. Στην ουσία, πρόκειται για μια θήκη η οποία έχει ενσωματωμένους μαγνήτες στο πίσω τμήμα της, οι οποίοι επιτρέπουν την εύκολη ενσωμάτωση του iPhone 14 plus σε έναν αυτόματο φορτιστή. Ωστόσο, το πετυχαίνει αυτό την ίδια στιγμή που η θήκη χαρίζει προστασία ενάντια σε γρατζουνιές, κραδασμούς, ενώ έχει ένα ιδιαίτερα κομψό design, με μια μεγάλη ποικιλία design και χρωμάτων.

Bumper θήκη

Πολλές είναι οι φορές κατά τη διάρκεια της καθημερινότητας που το κινητό μπορεί να πέσει, είτε γιατί κάνουμε βιαστικές κινήσεις ή είμαστε ατσούμπαλοι, είτε γιατί γενικότερα έπεσε κατά λάθος το κινητό. Ατυχήματα συμβαίνουν συχνά, και ευτυχώς οι κατασκευαστές θηκών το γνωρίζουν καλά. Για τον λόγο αυτό προτείνουν τις θήκες bumper, με αυξημένο χείλος περιμετρικά, το οποίο χαρίζει επιπλέον προστασία ενάντια στις πτώσεις και τους κραδασμούς. Έτσι, ακόμη κι αν πέφτει συχνά το κινητό σας, θα είστε βέβαιοι για την προστασία του.

Θήκη πορτοφόλι

Υπάρχουν οι μέρες, ή ακόμη και οι φορές μέσα στη μέρα που θέλουμε να έχουμε όλα τα απαραίτητα πράγματα μας συγκεντρωμένα, χωρίς όμως να χρειαστεί να έχουμε κάποια τσάντα μαζί μας. Μια θήκη πορτοφόλι iPhone 14 plus προσφέρει την απαραίτητη προστασία της συσκευής μας, κυρίως ενάντια στις γρατζουνιές, κρατά την οθόνη μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, ενώ την ίδια στιγμή διαθέτει ειδικά πλαίσια για να τοποθετήσουμε τις κάρτες ή τα χαρτονομίσματα μας. Αν βιαζόμαστε κάποια στιγμή λοιπόν, ή θέλουμε να πεταχτούμε σε κάποια σύντομη εξωτερική δουλειά, παίρνουμε το κινητό, τα κλειδιά μας και φύγαμε!

Θήκη με κορδόνι

Η καθημερινότητα μερικές φορές μπορεί να γίνει απαιτητική. Πάνω στο άγχος και τη βιασύνη μας μπορεί κάπου να ξεχάσουμε το κινητό μας, ή να μην μπορούμε να το βρούμε τη στιγμή που χρειαζόμαστε να κάνουμε κάποιο τηλεφώνημα. Σε τέτοιες στιγμές μπορεί να μας πιάσει ακόμη και πανικός. Μια θήκη με κορδόνι μας επιτρέπει να έχουμε πάντοτε το κινητό μαζί μας, καθώς μπορούμε να το κρεμάσουμε στον λαιμό μας, ή να το βρίσκουμε εύκολα αν το τοποθετήσουμε σε κάποια τσάντα.

Διάφανη θήκη

Το iPhone 14 plus διακρίνεται για το ιδιαίτερο design του και τις ιδιαίτερες επιλογές χρωμάτων. Μια διάφανη θήκη θα σας δίνει προστασία ενάντια σε γρατζουνιές και χτυπήματα, ενώ την ίδια στιγμή σας βοηθά να διατηρήσετε την εμφάνιση του κινητού σας, χωρίς να έχετε το άγχος ότι κάτι μπορεί να συμβεί και να πάθει βλάβη. Το iPhone θα διαπρέψει, ενώ θα τραβήξει τα βλέμματα και τις εντυπώσεις των γύρω σας.

Ανακαλύψτε μια μεγάλη συλλογή σε θήκες iPhone 14 plus και βρείτε αυτή που σας ταιριάζει στο Uniqueshop.gr.