Φέρνει «επανάσταση» στην επικοινωνία η υπηρεσία Viber-Out – Το τεράστιο αβαντάζ για τους χρήστες του

Φέρνει «επανάσταση» στην επικοινωνία η υπηρεσία Viber-Out – Το τεράστιο αβαντάζ για τους χρήστες του

Σε ποιες χώρες πραγματοποιήθηκαν οι περισσότερες κλήσεις από Ελλάδα

Έμφαση στην υπηρεσία Viber-Out που είναι αφιερωμένη στην κάλυψη της ανάγκης των χρηστών για υψηλής ποιότητας, οικονομικά προσιτές και ασφαλείς εγχώριες και διεθνείς κλήσεις δίνει η Rakuten Viber, μια από τις μεγαλύτερες εφαρμογές επικοινωνίας παγκοσμίως.

Ειδικότερα όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση το Viber Out είναι μια υπηρεσία voice-over IP (VoIP) που επιτρέπει στον χρήστη να καλεί οποιοδήποτε αριθμό σταθερού και κινητού τηλέφωνο οπουδήποτε στον κόσμο, ακόμα κι αν ο ιδιοκτήτης του δεν χρησιμοποιεί Viber. Η κλήση πραγματοποιείται από το Viber και λαμβάνεται από τον αποδέκτη ως κανονική τηλεφωνική κλήση. «Το μόνο που χρειάζεστε είναι να αγοράσετε μια πίστωση pay-as-you-go ή ένα πρόγραμμα συνδρομής που προσφέρει ποικιλία επιλογών κλήσεων και, τέλος, να εξασφαλίσετε μια σταθερή σύνδεση στο Internet», αναφέρει η ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τα εσωτερικά δεδομένα του Viber, οι χρήστες τείνουν να χρησιμοποιούν το Viber Out περισσότερο στις διακοπές τους και στις αργίες ενώ προτιμούν να αποκτούν το πρόγραμμα για κλήσεις σε όλο τον κόσμο. Το τελευταίο τούς δίνει τη δυνατότητα να καλούν όλα τα κινητά και σταθερά σε 60 χώρες σε όλο τον κόσμο για 5,99 ευρώ το μήνα -με δυνατότητα ακύρωσης ανά πάσα στιγμή, επισημάνθηκε στο ΑΠΕ ΜΠΕ.. Μεταξύ των χωρών στις οποίες οι Έλληνες τηλεφώνησαν περισσότερο τον τελευταίο χρόνο είναι η Αίγυπτος, οι Φιλιππίνες, οι χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και το Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ την ίδια στιγμή οι Έλληνες δέχονταν τις περισσότερες κλήσεις από τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Σχετικά Tags
Viber