Gmail: Το νέο χαρακτηριστικό που θα προστεθεί και θα διευκολύνει τις online παραγγελίες

Gmail: Το νέο χαρακτηριστικό που θα προστεθεί και θα διευκολύνει τις online παραγγελίες

Επειδή οι αγορές από το ίντερνετ έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας

Οι online αγορές έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και φαίνεται πως η Google κάνει το βήμα παραπάνω για να διευκολύνει ακόμη περισσότερο τους χρήστες του Gmail.

Όπως ενημέρωσε η γνωστή εταιρεία, η εφαρμογή διαχείρισης ηλεκτρονικής αλληλογραφίας θα προσθέσει σύντομα μηχανισμό παρακολούθησης online παραγγελιών, κατόπιν σχετικής έγκρισης του χρήστη.

Αν ένα mail που σας έρθει από το κατάστημα που έχετε παραγγείλει περιλαμβάνει και τον σχετικό κωδικό αναζήτησης αποστολής (tracking number), θα μπορείτε να βλέπετε πλέον αυτόματα και την πρόοδο της παραγγελίας στο επάνω μέρος του μηνύματος.

Το χαρακτηριστικό θα ξεκινήσει να προσφέρεται στους χρήστες που διαμένουν στις ΗΠΑ εντός των επόμενων εβδομάδων και θα υποστηρίζει τους περισσότερες από τις μεγάλες εταιρείες κούριερ.

Για να ενεργοποιηθεί η διαδικασία παρακολούθησης της παραγγελίας, ο χρήστης απλά θα πρέπει να δώσει πρώτα την έγκρισή του.

Από την άλλη, αν υπάρχει κάποιο θέμα με την αποστολή, το Gmail θα εμφανίζει το μήνυμα και θα παρουσιάζει σχετική ειδοποίηση (μαζί με αναφορά στο πρόβλημα).

Έτσι οι χρήστες θα γλιτώνουν την επίσκεψη σε πολλαπλά sites για να έχουν έλεγχο της προόδου για την παραγγελία τους.