YouTube: Ξεχάστε αυτά που ξέρατε – Έρχονται αλλαγές στο interface

YouTube: Ξεχάστε αυτά που ξέρατε – Έρχονται αλλαγές στο interface

Θα εμφανιστούν στο άμεσο μέλλον σε όλους τους χρήστες

Tο YouTube ανακοίνωσε σημαντικές αλλαγές στο σχεδιασμό της πλατφόρμας του που θα εμφανιστούν στο άμεσο μέλλον σε όλους τους χρήστες.

Δύο σημαντικές αλλαγές είναι η δυνατότητα zoom στην οθόνη με ένα μηχανισμό αντίστοιχο με αυτό των videos που είναι στη συσκευή ενός χρήστη αλλά και η πιο εύκολη αναζήτηση συγκεκριμένου τμήματος.

Το pinch-to-zoom είναι μια κλασική εντολή που μπορεί να δώσει ο χρήστης για να κάνει zoom σε μια εικόνα ή και σε ένα video και μετά από τις αρκετές δοκιμές στους χρήστες των πακέτων Premium, αρχίζει να εμφανίζεται σε όλους.

Η αναζήτηση αλλάζει επίσης με έναν χαρακτηριστικό τρόπο που ξέρουμε και από αλλού, αφού με το που ξεκινήσει ο χρήστης να σκρολάρει, στο κάτω μέρος του εμφανίζονται διάφορα καρέ του υλικού, έτσι ώστε να καταλήξει πιο εύκολα στο σημείο που αναζητά.

Για όσους θέλουν και ομοιομορφία στις προβολές τους, το YouTube θα αρχίσει να γεμίζει με χρώμα ανάλογο του περιεχομένου και το background της οθόνης του χρήστη, ενώ τέλος το dark mode θα προσφέρει ακόμη πιο «βαθύ» μαύρο.