Οι υπάλληλοι του Facebook δεν μπορούν να μπουν στο κτίριο να διορθώσουν το πρόβλημα

Οι υπάλληλοι του Facebook δεν μπορούν να μπουν στο κτίριο να διορθώσουν το πρόβλημα

Έχουν μπλοκαριστεί οι κάρτες τους

Συνεχίζει να υπάρχει πρόβλημα στο Facebook, το οποίο έχει «πέσει» από το απόγευμα της Δευτέρας για την Ελλάδα, αλλά το... κρασάρισμα είναι παγκόσμιο, ενώ ανάλογα θέματα λειτουργίας αντιμετωπίζουν και το Instagram, το Messenger αλλά και το WhatsApp, καθώς είναι του ίδιου Ομίλου. Επί ώρες έχουν πέσει αυτά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι οι υπάλληλοι δεν μπορούν καν να μπούνε στα γραφεία τους για να το λύσουν.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε η δημοσιογράφος των New York Times, Sheera Frenkel, μετά από επικοινωνία με εργαζόμενο στον τεχνολογικό κολοσσό, το άτομο αυτό περιέγραψε ότι οι εργαζόμενοι δεν μπορούν να εισέλθουν στο κτήριο για να λύσουν το πρόβλημα καθώς οι κάρτες εισόδου έχουν μπλοκαριστεί.

Η ρεπόρτερ τεχνολογίας μετέδωσε την πληροφορία μέσω twitter:

Η πρόσβαση στο Facebook είναι αδύνατη για τους χρήστες από το απόγευμα της Δευτέρας, όταν περίπου στις 18:30 όσοι προσπάθησαν να ανανεώσουν τη σελίδα τους είδαν το μήνυμα ότι δεν είναι δυνατή η πρόσβαση.

Με μήνυμά του στο Twitter, ο CTO της Facebook, Mike Schroepfer, ζήτησε συγγνώμη από τους χρήστες, αναφέροντας ότι υπάρχουν προβλήματα δικτύωσης και ότι εργάζονται όσο τον δυνατόν συντομότερα για να λύσουν το πρόβλημα.

Στο μεταξύ η μετοχή του Facebook έχει μεγάλες απώλειες στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

Το επίσης παράξενο είναι ότι μετά το Facebook κατέρρευσαν οι διαδικτυακές υπηρεσίες και άλλων ιστοτόπων, αλλά και παρόχων κινητής τηλεφωνίας.