Μοιραστείτε τα βίντεο σας με την υπηρεσία Youtube Capture

Το Youtube κυκλοφόρησε τη νέα του υπηρεσία εγγραφής και διαμοιρασμού βίντεο για τις συσκευές της Apple, iPhone και iPod touch. Το Youtube Capture είναι έτοιμο για εγγραφή βίντεο από τη στιγμή που θα το ανοίξετε. Κατά τη διάρκεια της εγγραφής μπορείτε να εισάγετε έναν τίτλο, να διαλέξετε σε πιο κοινωνικό δίκτυο θέλετε να το δημοσιεύσετε και πατώντας την επιλογή “Share” να το κάνετε upload.

Επιπλέον δίνονται τρεις επιλογές διαχείρισης του απορρήτου, μπορείτε να διαλέξετε μεταξύ private, που δίνει τη δυνατότητα μόνο σε εσάς να έχετε πρόσβαση στο βίντεο, unlisted που για δει κάποιος το βίντεο θα πρέπει να το έχετε αποστείλει το εγκεκριμένο link και τέλος public, δηλαδή δημόσιο ώστε όλοι να μπορούν να το δουν.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία, εκτός από τις δυνατότητες άμεσου upload που προσφέρει, βοηθάει και στην βελτιστοποίηση της εγγραφής σας με διάφορες επιπλέον λειτουργίες, όπως την διόρθωση των χρωμάτων ή την βοήθεια στην σταθεροποίηση, αν δεν έχετε και τόσο σταθερό χέρι, καθώς και την δυνατότητα ενσωμάτωσης μουσικής κατευθείαν από το Youtube.

Το Youtube Capture είναι ήδη διαθέσιμο στο App Store της Apple και οι υπεύθυνοι τις υπηρεσίας δηλώνουν αισιόδοξοι πως δε θα αργήσει να κυκλοφορήσει και για το Android.