Τα έξυπνα κινητά που αντέχουν σε βάθος 1,5 μέτρου στο νερό

Τα έξυπνα κινητά που αντέχουν σε βάθος 1,5 μέτρου στο νερό

Επαγγελματικές λήψεις κινηματογραφικού επιπέδου

Αντοχές που δύσκολα κανείς μπορούσε να φανταστεί μέχρι πρόφατα, αλλά και επιπλέον λειτουργίες ενσωματώνονται στα κινητά τηλέφωνα, μετατρέποντάς τα σε ψηφιακούς βοηθούς των κατόχων τους. Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η Honor, στη διάρκεια της παρουσίασης της νεάς premium σειράς έξυπνων κινητών Honor Magic 3, τα νέα κινητά της σειράς είναι πιστοποιημένα για αντοχή στην σκόνη και στο νερό σε βάθος 1,5 μέτρου για 30 λεπτά.

Μεταξύ άλλων τα έξυπνα κινητά Magic3 Pro και Magic3 Pro+ μπορούν  να χρησιμοποιηθούν ως power bank για τη φόρτιση άλλων συσκευών με ασύρματη αντίστροφη φόρτιση.

Επίσης, οι έξυπνες αναβαθμίσεις περιλαμβάνουν εμπειρία UX, Smart Travel, Security και Privacy και Mobile Working, επιφέροντας μια εμπειρία τεχνητής νοημοσύνης(AI), ώστε οι χρήστες να μπορούν να διαχειρίζονται αποτελεσματικά την εργασία και την καθημερινή τους ζωή.

Ταυτόχρονα, μέσω αλγορίθμων τεχνητής νοημοσύνης σε συνδυασμό με τις τεχνολογικές καινοτομίες που ενσωματώνουν τα κινητά τηλέφωνα της σειράς, όπως ανακοινώθηκε, δημιουργούν μεταξύ άλλων επαγγελματικές λήψεις κινηματογραφικού επιπέδου που είναι έτοιμες για προβολή σε κινηματογράφο.

Στη διάρκεια της παρουσίασης, η Honor ανακοίνωσε τα σχέδια για περαιτέρω επέκταση των δραστηριοτήτων και δέσμευση για παροχή υψηλής ποιότητας υποστήριξης στους πελάτες της. Το εργατικό δυναμικό της Honor, όπως ανακοινώθηκε, ανέρχεται σε 10.000 υπαλλήλους που καλύπτουν όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων όπως αναφέρει το ΑΠΕ ΜΠΕ.

Η HONOR έχει επενδύσει σημαντικά στην έρευνα και ανάπτυξη, με τέσσερα κέντρα Ε & Α και πάνω από 100 εργαστήρια παγκοσμίως, υποβάλλοντας έως σήμερα πάνω από 5500 νέες αιτήσεις διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και αποκαθιστά γρήγορα στρατηγικές συνεργασίες με μερικούς από τους κορυφαίους προμηθευτές του κόσμου.