Κυκλοφόρησε η αναβάθμιση σε Windows Phone 7.8

Η Microsoft ανακοίνωσε τη διάθεση της νέας έκδοσης Windows Phone 7.8, που αρχικά αναμενόταν να κάνει την εμφάνισή της στις αρχές του επόμενου έτους. Η συγκεκριμένη ενημέρωση προορίζεται αποκλειστικά για κατόχους του Lumia 800 και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα το πότε θα κυκλοφορήσει και για τις υπόλοιπες συσκευές.

Η νέα έκδοση λοιπόν προσφέρει και νέα χαρακτηριστικά στους χρήστες, όπως τη νέα οθόνη εκκίνησης (Start Screen), η δυνατότητα αλλαγής στο μέγεθος των live tiles, ενώ πλέον δίνεται η δυνατότητα να προστεθεί το Google ως η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στον Internet Explorer.

Η αναβάθμιση γίνεται στα πλαίσια της προσπάθειας από τη Microsoft να μικρύνει τη διαφορά ανάμεσα σε συσκευές που δεν είχαν επιλεγεί, από την εταιρία, να δεχθούν την αναβάθμιση Windows Phone 8. Σύμφωνα με το WP7.nl η διαδικασία θα γίνει σταδιακά σε τέσσερα βήματα, η έκδοση 7.10.8773 θα αναβαθμιστεί στην 7.10.8779.8 και αυτή με τη σειρά της στην 7.10.8783 που θα προετοιμάσει την συσκευή να δεχτεί την τελική έκδοση 7.10.8858.136.

Να τονίσουμε πως η ανακοίνωση δεν είναι ακόμα επίσημη, οπότε ίσως χρειαστεί ένα διάστημα μέχρι η έκδοση να είναι διαθέσιμη για όλους τους χρήστες. Μέχρι στιγμής έχει κυκλοφορήσει για περιορισμένο αριθμό χρηστών.

Παρακαλούμε περιμένετε ...