“Πετάξτε” με την Google

H Google αν και ξεκίνησε την πορεία της σαν μία μηχανή αναζήτησης, πλέον ασχολείται με δεκάδες διαφορετικά πρότζεκτ, όπως ανάπτυξη λειτουργικού, εφαρμογών, πλοηγών ταξιδιού είτε Internet και άλλα.

Με το νέο Flight Explorer, όμως, επιστρέφει στην αρχική της δραστηριότητα και μας παρουσιάζει, έστω και σε δοκιμαστική έκδοση, μία νέα μηχανή αναζήτησης πτήσεων. Η νέα ιστοσελίδα θα παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται κάποιος που θέλει να ταξιδέψει με αεροπλάνο όπως, λίστα τιμών, διαθεσιμότητα θέσεων, πρόγραμμα πτήσεων και πολλές άλλες.

Ο σχεδιασμός της υπηρεσίας είναι απλός και εύχρηστος και το μόνο που χρειάζεται να κάνει κανείς είναι να εισάγει την τοποθεσία αναχώρησης, τον προορισμό του, τις ημερομηνίες και ώρες που θέλει να ταξιδέψει καθώς και τις αεροπορικές εταιρίες της επιλογής του.

Στη συνέχεια το Flight Explorer εμφανίζει τα αποτελέσματα, βασισμένο στα κριτήρια του χρήστη και του δίνει την δυνατότητα, επιλέγοντας ένα από αυτά να μεταβεί στο Google Flights για να ολοκληρώσει την ηλεκτρονική αγορά των εισιτηρίων.