Τεράστια επιτυχία για το Assasin’s Creed III

Η εταιρία παραγωγής Ubisoft έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένη από τις πωλήσεις του καινούριου τίτλου της επιτυχημένης σειράς Assasin's Creed. Συγκεκριμένα, το Assasin's Creed III κατάφερε να πουλήσει περισσότερα από 7 εκατομμύρια αντίτυπα σε διάστημα ενός μήνα από τη μέρα κυκλοφορίας του, επίδοση που το κατατάσσει πρώτο στη λίστα με τους πιο επιτυχημένους τίτλους παιχνιδιών της εταιρίας.

Η επίσημη ανακοίνωση της Ubisoft, για τις πωλήσεις του τίτλου, συνοδεύτηκε από μερικά πολύ εντυπωσιακά στατιστικά στοιχεία που έχει συλλέξει η εταιρία, και μας τα παρουσίασε μέσα από τη σελίδα της στο Facebook. Ενδιαφέρον στατιστικό είναι οι 82 αιώνες (!) που ξοδεύτηκαν από τους χρήστες για single player mode του παιχνιδιού στους οποίους προστίθενται άλλοι 5 αιώνες από το multiplayer mode.

Έχουν περάσει 5 χρόνια από την μέρα κυκλοφορίας του πρώτου επεισοδίου της σειράς Assasin's Creed στις 13 Νοεμβρίου του 2007, με την Ubisoft να έχει εισάγει πολλά νέα στοιχεία που έλειπαν από τον “κόσμο” των παιχνιδιών δράσης. Η σειρά ήταν επιτυχημένη από το πρώτο κιόλας επεισόδιο και έχει καταφέρει να κερδίσει πολλές διακρίσεις από τους κριτικούς παιχνιδιών.