Αυτά είναι τα κορυφαία gadget της χρονιάς

Το περιοδικό TIME magazine δημοσίευσε τη δική του άποψη για τη λίστα με τα 10 κορυφαία gadget της χρονιάς που μας πέρασε, με το iPhone 5 να κατακτά την πρώτη θέση. Η Apple συμμετέχει στην λίστα και με άλλες συσκευές της, όμως υπάρχουν και κάποιες που θα περιμέναμε να δούμε αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν.
 
Το περιοδικό επαινεί το τηλέφωνο της Apple λέγοντας πως το hardware,το λογισμικό και οι εφαρμογές είναι τόσο καλά συνδυασμένα που "θυμίζουν ένα καλοραμμένο ρούχο που δε μπορεί κάποιος να ξεχωρίσει τις ραφές του" και συνεχίζει "η Apple δεν έχει ακόμα ισάξιους της στην αγορά των smartphones".
 
Η λίστα περιλαμβάνει ακόμα δύο προτάσεις που προέρχονται από την Apple, με το "διασκεδαστικό στη χρήση του" MacBook Pro 15 ιντσών με Retina Display να βρίσκεται στη θέση No.6 και στο No.9 το Nest, τον "έξυπνο" θερμοστάτη που δημιούργησε το πρώην στέλεχος της εταιρίας, Tony Fadell, και πωλείται στα καταστήματα της αμερικάνικης εταιρίας.
 
Αξιοσημείωτη επίδοση παρατηρούμε από το καινούριο Nintendo Wii U που κατάφερε να ανέβει μέχρι την δεύτερη θέση, ενώ στην τρίτη βλέπουμε την SONY CyberShot RX100. Η Microsoft επίσης δήλωσε το παρόν στη λίστα με το Surface RT καταλαμβάνοντας την θέση No.7, με τη Samsung να βλέπει το Galaxy Note II να φτάνει μέχρι την όγδοη θέση. 
 
Παρακάτω θα βρείτε τα 10 κορυφαία gadget της χρονιάς σύμφωνα με το TIME magazine:
 
  1. iPhone 5
  2. Nintendo Wii U
  3. Sony CyberShot RX100
  4. Raspberry Pi Model B
  5. Lytro
  6. Apple 15-inch MacBook Pro with Retina Display
  7. Microsoft Surface RT
  8. Samsung Galaxy Note II
  9. Nest
  10. Simple TV