Η Yahoo αναβαθμίζει το ηλεκτρονικό της ταχυδρομείο

Η γενικός διευθυντής της Yahoo, Marissa Mayer, ανακοίνωσε στο επίσημο site της εταιρίας, την αναβάθμιση της υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, Yahoo Mail, με την προσθήκη νέων λειτουργιών και νέο, βελτιωμένο και εύχρηστο περιβάλλον.

Λαμβάνοντας υπ' όψιν τις παρατηρήσεις των χρηστών, και με δεδομένη την σημασία που παίζουν τα emails στην καθημερινότητα, το νέο Υahoo Mail γίνεται απλό, γρήγορο και εύκολα προσβάσιμο από οπουδήποτε. Οι αναβαθμίσεις πλέον θα είναι διαθέσιμες για όλες τις μεγάλες πλατφόρμες, Web, Microsoft 8, iOS και Android.

 

Οι αλλαγές επικεντρώνονται περισσότερο στο να κάνουν πολύ πιο γρήγορη την πλοήγηση, με το φάκελο εισερχομένων να έχει πιο “έξυπνη” λειτουργία, δίνοντας τη δυνατότητα να εστιάζει κανείς πιο εύκολα στα μηνύματα που είναι και αυτά που έχουν την περισσότερη σημασία. Επίσης το περιβάλλον άλλαξε και για τις κινητές συσκευές, ακολουθώντας τους ρυθμούς της πιο “mobile” εποχής μας.

Η Mayer κλείνει την ανακοίνωση της λέγοντας “σας προτρέπουμε να δοκιμάσετε τις mobile εφαρμογές, να ζήσετε την online εμπειρία του νέου Yahoo Mail και να συνεχίσετε να μας στέλνετε τις προτάσεις και τα σχόλια σας ώστε και εμείς με τη σειρά μας να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Δεσμευόμαστε να μετατρέψουμε την υπηρεσία σε ότι ακριβώς θέλετε, αυτό είναι μόνο η αρχή”.

Σχετικά Tags
Yahoo