Αυτή είναι η βασική και ιδιαίτερη συμβουλή που μας δίνει ο συνιδρυτής του Pinterest

Αυτή είναι η βασική και ιδιαίτερη συμβουλή που μας δίνει ο συνιδρυτής του Pinterest

Ένα πράγμα που συμβουλεύει να κάνουμε

Το Pinterest είναι μια από τις πλέον γνωστές και δημοφιλείς πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης που αναπτύσσεται συνεχώς. Πίσω από τη δημιουργία της, βρίσκεται ένας εκ των συνιδρυτών της, ο Ben Sibermann που μαζί με τους φίλους του είχαν την ιδέα να ανοίξουν αυτό το κοινωνικό δίκτυο το 2010.

Μιλώντας, λοιπόν, σε συνέντευξή του για το πώς έχει φτάσει έως εδώ και πώς τα έχει καταφέρει και ερωτώμενος για το ποια συμβουλή θα έδινε, απάντησε εντελώς ανατρεπτικά. «Να μην δέχεστε πολλές συμβουλές από τους άλλους». Και το εξηγεί. Όταν ακούς πολλές συμβουλές των άλλων ειδικά σε θέματα των άλλων τείνεις να γίνεσαι σαν αυτούς και να ακολουθείς το δικό τους μονοπάτι.

Ο κάθε άνθρωπος, όμως, αν θέλει να ξεχωρίσει θα πρέπει να ακολουθεί τη δική του σκέψη και ας κάνει λάθη. Γιατί μόνο έτσι θα ξεχωρίσει και θα δημιουργήσει για παράδειγμα μια καινοτόμα επιχείρηση. Επίσης κάτι άλλο σημαντικό που τονίζει είναι ότι όταν χαράσσεις τη δική σου πορεία, εργάζεσαι ακόμη σκληρότερα για να αποδείξεις πρώτα στον εαυτό σου ότι έχεις δίκιο. Αν πας με τις συμβουλές των άλλων, απλώς αργότερα τους απομυθοποιείς. 

1
σχόλιο
  1. avatar Ακάδημος

    Και γιατί να ακούσουμε τη δική σου συμβουλή αφού δε πρέπει να ακούμε συμβουλές των άλλων?

Παρακαλούμε περιμένετε ...